Diplomázás után belekezdeni egy másik alapszakba azonos területen értelemetlen lenne?
Megpróbálom röviden összefoglalni a helyzetem most végeztem a pannon egyetemen az üzemmérnök informatikus alap szakon de nem sikerül elhelyezkednem mert az egyetemi szakmai gyakorlaton kívül(4 hónapig tartott kb) nem nagyon van más munka tapasztalatom.
Egyre inkább úgy látom, hogy az informatikában nem a végzés után hanem már az egyetem alatt a gyakornoki munkával indul a pálya kezdés.
Ezért azt csinálnám, hogy beiratkoznék Budapesten egy egyetemre gazdaságinformatikus szakra ahol az első félév után keresnék egy gyakornoki munkát. A gyakornoki munka 1-2 évet menne minimum.
Ennek így lenne értelme?
Vagy másképp kéne megoldanom a helyzetem?
(A jövő szeptemberig fennmaradó időben még pályázok vagy ha nagyon nem jön össze más elmennék mondjuk gyárba, hogy legyen némi pénzem)
26F
2.
A legtöbbnél kérik a hallagtói jogvisszonyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!