Doktori képzésen is van lehetőség másik intézménybe való átjelentkezésre, ahogy alap és mesterképzésen? Amennyiben igen és valaki élt már vele az megosztaná a tapasztalatait?
Nekem volt egy ismerősöm aki váltott. Ennél konkrétabbat azért nem írok, mert az is kényes helyzet volt, és gondolom nálad is speciálisak a körülmények. Mindenesetre nem általános dolog ez szerintem, és nem hiszem hogy a gyakorikérdések fog tudni segíteni benne.
Az nem opció, hogy maradsz, csak témavezetőt váltasz?
Aki esetleg privátban mesélne szívesen meghallgatom.
Maximum ezt a félévet tudom ott kihúzni azt is csak munka mellett, hogy havi egynél többször ne kelljen odamennem.
Igazából a témavezetőm teljesen elvesztette a bizalmamat így egy hónap alatt és nem látom hogyan tudnánk együtt dolgozni tovább. Privátban mesélhetek annak, akit érdekel.
Az ösztöndíj korrekcióra be sem adom már a pályázatot, mert ahhoz 12 hónapig minimum ott kell lenni az pedig kizárt dolog. Viszont megtanultam, hogy a pénz az nagyon nem boldogít amióta ott vagyok, mivel kb. a depresszió tüneteit mutatom és még öt kg is lement augusztus óta.
Mindenesetre egy két egyetemet felkeresek hátha a to többet tud. Másik egyetemen vannak ismerőseim ugyanezen a szakon és teljesen más világ. Mintha szembeállítanánk a nyugati szokásokat a keletiekkel.
Ez mondjuk komoly dolog, hogy volt erre lehetőséged.
Itt az a fő gond, hogy van egy rendezvénysorozat, ami ott kb. a rögeszméjük. Ez pedig egyre inkább feszültségekhez vezet, mivel a kutatásom helyett minden hülyeséget a nyakamba varrnak és a megértés és rugalmasság látszatára sem ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!