Van-e lehetőség átjelentkezni nappalis tanrendre év közben az alábbiak szerint?
Sziasztok!
Első éves államis levelezős diák vagyok. Eddig egy cégnél dolgoztam, ezért tanultam levelezőn. Most viszont sajnos a koronavírus járvány miatt elveszítettem az állásom. Ennek okán úgy gondolom, hogy szeptembertől szeretnék inkább nappalin járni a szakomra.
A kérdésem csak annyi lenne, hogy Dékáni kérelemmel szerintetek van-e erre lehetőség? Figyelembe veszik-e a kérésem a járványhelyzett miatt? (SZTE)
Köszönöm előre is a válaszokat!
Nézd meg az évfolyamod TVSZ-ét, ott le lesz írva. Van olyan egyetem, ahol NEM lehet átmenni levelezőről nappalira, csak nappaliről levelezőre, máshol pedig mindkét irányba lehet menni. Utána kell nézni.
A járványhelyzetet NEM fogják figyelembe venni, miért is vennék? Azzal vették figyelmbe, hogy egyszeri 500k-s diákhitelt lehet felvenni. Rengeteg hallgatónak került veszélybe a megélhetése, mégse kapnak ennél több segítséget, te miért kapnál?
Teljesen jogos amit írtál, egyértelműen nem élvezek semmilyen féle protekciót a járvány miatt, de úgy gondolom egy kicsit félre értetted amire gondoltam. A járványt nem mint indok, hanem az életemben egyfajta módosító körülményt foglalnám bele a kérelembe, de nem szolgálna indikatív jelentésül. Ez csak egyfajta alátámasztó tényező, hogy maga a kérelmem benyújtásának oka legyen indokolt és nem az áthelyezésemre való jogosultságom. Remélem így már érted, hogy mire gondoltam. :)
A TVSZ-t elolvastam, de erre sajnos nincs kitétel, a TO szintén erről nem tud tájékoztatást adni. Úgy néz ki erre felé nincs sok precedens a hozzám hasonlókhoz. Szóval szerintem beadok egy dékánit és lesz ami lesz, legroszabb esetben elutasítják. :D
Köszi még egyszer a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!