Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ki hogyan éli meg, hogy...

Ki hogyan éli meg, hogy betiltották a telefonokat az iskolákban?

Figyelt kérdés

Szakközépiskolás vagyok, és teljesen kiakaszt.

Első nap mindenkinek egy alkoholos filccel rá kellett írni egy bugyira a nevét, az osztályunkat és a telefonjának a típusát.

Ha valaki beadna egy régi telefont, és meglátnák az újat szünetben, akkor elveszik, beírás és a szülő veheti vissza.

Közben pedig a cigaretta és az energiaital szünetben kint az udvaron megengedett.

Az osztályfőnökünk is nagy baromságnak tartja az egészet.

Szerinte mit számít, hogy ki használja szünetben a telefonját.

Ettől még nem fognak a diákok jobban odafigyelni, se egymással kommunikálni.

Bízom benne, hogy nagy lesz a véleménycunami és nem fogják szó nélkül hagyni ezt a törvényt.

szept. 2. 21:34
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
Politika topicba látom az aktivitásod, ott meg az vagy. Akkor ez most hogy van? Vagy csak eljátszod a hülyét?
szept. 4. 21:10
 52/59 anonim ***** válasza:

51.

Te viszont nem csak játszod a hülyét, úgy látom. Honnan a francból veszed, hogy a 210 ezer anonimból az is én vagyok meg ez is?

szept. 4. 21:12
 53/59 anonim válasza:
63%
SZerintem hülyeség ha aggódunk ezért mert a gyerek függő et nem ezzel fogjuk tudni betiltani. Mivel akkor csak otthon telefonozok vagy a mosdóban. Szerintem inkább olyan lehetőséget kéne biztosítani amik miatt a gyerek elteszi a telefont. Ilyen volt nálunk amikor betettek pár pingpong asztalt egy üres szobába. Szünetekben rengeteg diák ment oda ping pongozni és nem nyomták a telót. De persze erre meg nincs pénz, szóval csak tiltsuk be.
szept. 4. 22:16
 54/59 A kérdező kommentje:

53#

Legalább egy okos válasz a sok hülye után 🥲

szept. 4. 22:43
 55/59 anonim ***** válasza:
Kiíratkozol az iskolából és nem kell leadnod a telefonodat. Így az oktatási rendszerben egy hülyével kevesebb lesz és te telefonozhatsz korlátlanul. Na ez az igazi win-win.
szept. 5. 05:44
 56/59 anonim ***** válasza:

Már várom, hogy ezeknek a gyerekeknek leessen, hogy idővel nekik kell fizetni a telefont, ha nyomkodni akarják, ahhoz meg dolgozni kell, mert nem születési jogon jár a telefon és az internet.

Kedves kérdező a másikat, aki veled nem ért egyet élből hülyézni mutatja azt, hogy mennyire átmosta a picike agyatokat a korlátlan netes szemét fogyasztása.

szept. 5. 06:56
 57/59 anonim válasza:
Nekünk nem kell beadni csak kikapcsolva a táskában tartani de kb senki nem tartja be szerintem ez csak most lesz így amíg ezen megy a fel forgás h a kormány lássa h a tanárok ‘komolyan’ veszik az egészet és aztán elengedik mert szeerintem meg az egész családom szerint (kivéve a húgom az aki túl kicsi h tudja használni az agyat) ez egy eléggé megfontolatlan döntés volt
szept. 7. 09:12
 58/59 anonim ***** válasza:
Fölösleges kormányozni. Külföldön nagyon sok országban már ez megy. Inkább törődjetek bele, hogy innentől vége a tiktokozásnak.
szept. 7. 12:03
 59/59 anonim ***** válasza:
100%

Norvégiában, Svédországban, Finnországban, Olaszországban nem használhatják a gyerekek a telefonjukat. Angliában és más országokban részlegesen korlátozzák a telefonhasználatot a suliban.

Most akkor a fenti országokban hülyék az oktatáspolitikusok és a kérdező a helikopter?

szept. 7. 13:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!