Ki hogyan éli meg, hogy betiltották a telefonokat az iskolákban?
Szakközépiskolás vagyok, és teljesen kiakaszt.
Első nap mindenkinek egy alkoholos filccel rá kellett írni egy bugyira a nevét, az osztályunkat és a telefonjának a típusát.
Ha valaki beadna egy régi telefont, és meglátnák az újat szünetben, akkor elveszik, beírás és a szülő veheti vissza.
Közben pedig a cigaretta és az energiaital szünetben kint az udvaron megengedett.
Az osztályfőnökünk is nagy baromságnak tartja az egészet.
Szerinte mit számít, hogy ki használja szünetben a telefonját.
Ettől még nem fognak a diákok jobban odafigyelni, se egymással kommunikálni.
Bízom benne, hogy nagy lesz a véleménycunami és nem fogják szó nélkül hagyni ezt a törvényt.
51.
Te viszont nem csak játszod a hülyét, úgy látom. Honnan a francból veszed, hogy a 210 ezer anonimból az is én vagyok meg ez is?
53#
Legalább egy okos válasz a sok hülye után 🥲
Már várom, hogy ezeknek a gyerekeknek leessen, hogy idővel nekik kell fizetni a telefont, ha nyomkodni akarják, ahhoz meg dolgozni kell, mert nem születési jogon jár a telefon és az internet.
Kedves kérdező a másikat, aki veled nem ért egyet élből hülyézni mutatja azt, hogy mennyire átmosta a picike agyatokat a korlátlan netes szemét fogyasztása.
Norvégiában, Svédországban, Finnországban, Olaszországban nem használhatják a gyerekek a telefonjukat. Angliában és más országokban részlegesen korlátozzák a telefonhasználatot a suliban.
Most akkor a fenti országokban hülyék az oktatáspolitikusok és a kérdező a helikopter?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!