Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ki hogyan éli meg, hogy...

Ki hogyan éli meg, hogy betiltották a telefonokat az iskolákban?

Figyelt kérdés

Szakközépiskolás vagyok, és teljesen kiakaszt.

Első nap mindenkinek egy alkoholos filccel rá kellett írni egy bugyira a nevét, az osztályunkat és a telefonjának a típusát.

Ha valaki beadna egy régi telefont, és meglátnák az újat szünetben, akkor elveszik, beírás és a szülő veheti vissza.

Közben pedig a cigaretta és az energiaital szünetben kint az udvaron megengedett.

Az osztályfőnökünk is nagy baromságnak tartja az egészet.

Szerinte mit számít, hogy ki használja szünetben a telefonját.

Ettől még nem fognak a diákok jobban odafigyelni, se egymással kommunikálni.

Bízom benne, hogy nagy lesz a véleménycunami és nem fogják szó nélkül hagyni ezt a törvényt.

szept. 2. 21:34
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
46%
Bele ne haljatok.
szept. 2. 21:38
 2/59 anonim ***** válasza:
58%
A sok insta meg tiktok pörgetés leépíti az agyatokat, legfőkébb a tinik nem tudnak meglenni nélküle, nekik pedig eléggé fontos lenne nem ezzel bombázni magukat. Én is észrevettem magamon, hogy a telefon meg a sok rövid videó, poszt nézegetése függősít. Nálunk is már pár éve elvették néhány órán a telefont, mert csomóan órán is nyomkodták, nem tudtak a seggükön megülni, hogy egy üzenetet ne írjanak vagy egy snapet ne küldjenek. Sírhattok, sírjatok is, de talán valami fog rátok maradni az iskolából. Nem véletlen, hogy az évek előrehaladtával egyre selejtesebb emberek kerülnek ki az iskola padból.
szept. 2. 21:47
 3/59 anonim ***** válasza:
25%
Ökörség
szept. 2. 21:49
 4/59 anonim ***** válasza:
58%
Hamarabb be kellett volna már vezetni, akkor most nem lenne ekkora hiszti.
szept. 2. 21:52
 5/59 A kérdező kommentje:

2#

Valaki csak melegedni jár be, annak aztán tényleg mindegy a telefon, úgyse fog figyelni.

Nem oldottak meg semmit azzal, hogy betiltották a telefonokat. Sőt rontottak is ezzel

szept. 2. 21:57
 6/59 A kérdező kommentje:
Amúgy nem a boomer fidesz szavazóknak szólt a kérdés :D
szept. 2. 22:04
 7/59 anonim ***** válasza:
55%
El vagyok képedve az itteni válaszoloktól! Vagy fogalmatok sincs semmiről, vagy a fideszes propaganda annyira átmosta az agyatokat, hogy csak a propaganda szövegét tudjátok visszahányni...melyik van?
szept. 2. 22:05
 8/59 anonim ***** válasza:
76%
Tesó, egyáltalán nem követem a fideszt, lövésem sincs a propagandájukról, józan paraszti észből mondom, továbbá tudományosan alátámasztott, hogy a telefon függőséget okoz és a fejlődésben lévőkre ez a legártalmasabb.
szept. 2. 22:10
 9/59 anonim ***** válasza:
65%
7, rühellem a fideszt, hülyének tartom a szabályt, de ez a hiszti már sok. 1. voltam.
szept. 2. 22:13
 10/59 A kérdező kommentje:

8#

Semmi jó érvet nem tudtok mondani, csak annyit hogy függőséget okoz. És aki rendesen tanul? Felér annyival, hogy a nagy semmiért tiltották be a telefonokat 🤷🏾‍♀️

1000 okom van rá, hogy miért hülyeség ez a törvény

szept. 2. 22:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!