Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ki hogyan éli meg, hogy...

Ki hogyan éli meg, hogy betiltották a telefonokat az iskolákban?

Figyelt kérdés

Szakközépiskolás vagyok, és teljesen kiakaszt.

Első nap mindenkinek egy alkoholos filccel rá kellett írni egy bugyira a nevét, az osztályunkat és a telefonjának a típusát.

Ha valaki beadna egy régi telefont, és meglátnák az újat szünetben, akkor elveszik, beírás és a szülő veheti vissza.

Közben pedig a cigaretta és az energiaital szünetben kint az udvaron megengedett.

Az osztályfőnökünk is nagy baromságnak tartja az egészet.

Szerinte mit számít, hogy ki használja szünetben a telefonját.

Ettől még nem fognak a diákok jobban odafigyelni, se egymással kommunikálni.

Bízom benne, hogy nagy lesz a véleménycunami és nem fogják szó nélkül hagyni ezt a törvényt.

szept. 2. 21:34
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
59%

Kérdező!

Hiába válaszolsz magadnak a másik felhasználói fiókodból, nem lesz jobb. Az állam hozott egy rendeletet, amivel nem értesz egyet, de ez a döntéshozókat nem érdekli.

Mivel nem szerveztél tüntetést (még a Madách gimi előtt sem voltál) így az állam azt hiszi, hogy elfogadod a helyzetet.

A rendeletet vagy betartod vagy nem. Viszont a be nem tartás következményeit viselned kell. Ez lehet akár az iskolából való kirúgás a megfelelő számú iskola fokozat elérése után. A gyerekem iskolájában már több ember elkezdte a telefonozást. A tanárok szépen adminisztrálják a krétában. Bizonyos számú fegyelmi fokozat után meg kirúgják a nem tanköteles diákokat. Gondolom 2-3 renitens kirúgása után már másképp állnak majd hozzá a diákok.

Még az életbe sem lépett rendelet be nem tartása miatt is, már mentettek fel igazgatót. Pár éve a tanártüntetésekkor volt olyan tanár aki csak 2 órát sztrájkolt és kirúgták. Szerinted akkor egy hozzád hasonló embert a BM meg fog dicsérni a rendelet be nem tartásáért?

Az iskola egy intézmény ahol más szabályok vonatkoznak rád, mint kint az utcán. A telefonok elvétele jogszerű, bármennyire is fáj. A jogszerűséget az állam által megszavazott törvények garantálják.

Ha te órának akaorod használni a telefonodat, vagy anyucival akarsz óránként beszélni, vagy filmezni akarsz ezek mind sértik a rendelet betartatását így kapod a fegyelmi fokozatokat.

szept. 4. 17:25
 42/59 anonim ***** válasza:
58%

10 évvel vagyok idősebb, de lejárt az időm. Hülye gyerek, 10 év múlva te ehhez mit fogsz szólni? Pláne úgy, hogy azon fogsz keseregni, hogy helyetted egy lejárt időset vesznek fel, mert munkára alkalmatlan vagy, a munkahelyi szabályokat nem tartod be, mert nyomkodni akarod munka helyett a telefonodat. De nekem okés. Sok ilyet és legalább nem kell aggódnom, hogy majd kitúr a fiatalabb generáció a munkaerőpiacról.

A mi időnkben is az osztály dobta össze a pénzt a faliórára, a szülők festették a tantermet.

Lepontozhattok, attól még ez van. Lehet hisztizni, de akkor se lesz az, amit itt gyakorin hisztiztek.

szept. 4. 17:44
 43/59 anonim ***** válasza:
0%

40 évesen akkor jó idióta vagy már bocs. :)

Termelési vezetőként dolgozol, tehát teljesen tisztába vagyok a munkahelyi szabályokkal.

"A mi időnkben is az osztály dobta össze a pénzt a faliórára, a szülők festették a tantermet."

Elég baj az. Ezért fizetünk rengeteg adót.

szept. 4. 17:46
 44/59 anonim ***** válasza:
43-as 10-et és nem 20-at írtam. Vagy a mai középiskolások harmincasok? A matek nem az erősséged.
szept. 4. 17:57
 45/59 anonim ***** válasza:
57%
Akinek nem tetszik és kormányra akar köpködni, a mi kormányunk van a belgáknál, a franciáknál, görögöknél? Finnek?
szept. 4. 17:58
 46/59 anonim ***** válasza:

"Hiába válaszolsz magadnak a másik felhasználói fiókodból, nem lesz jobb."

Nem a kérdező válaszol másik felhasználói fiókról. :) Én meg nem a kérdező vagyok.

szept. 4. 18:55
 47/59 anonim ***** válasza:
0%

"43-as 10-et és nem 20-at írtam."

Tehát akkor olyan idős vagy mint én. Ilyen fejjel, hogy lehetsz ennyire idióta?

szept. 4. 18:56
 48/59 anonim ***** válasza:
0%

46.

"Nem a kérdező válaszol másik felhasználói fiókról."

És azt te honnan tudod?

szept. 4. 20:57
 49/59 anonim ***** válasza:
Mert én válaszolok, te agyatlan fityeszes. :D
szept. 4. 21:03
 50/59 anonim ***** válasza:
50%

49.

Miért kéne ahhoz fideszesnek lenni, hogy egyetértsek a kütyüzés tiltásával? Utálom őket.

szept. 4. 21:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!