Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ki hogyan éli meg, hogy...

Ki hogyan éli meg, hogy betiltották a telefonokat az iskolákban?

Figyelt kérdés

Szakközépiskolás vagyok, és teljesen kiakaszt.

Első nap mindenkinek egy alkoholos filccel rá kellett írni egy bugyira a nevét, az osztályunkat és a telefonjának a típusát.

Ha valaki beadna egy régi telefont, és meglátnák az újat szünetben, akkor elveszik, beírás és a szülő veheti vissza.

Közben pedig a cigaretta és az energiaital szünetben kint az udvaron megengedett.

Az osztályfőnökünk is nagy baromságnak tartja az egészet.

Szerinte mit számít, hogy ki használja szünetben a telefonját.

Ettől még nem fognak a diákok jobban odafigyelni, se egymással kommunikálni.

Bízom benne, hogy nagy lesz a véleménycunami és nem fogják szó nélkül hagyni ezt a törvényt.

szept. 2. 21:34
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
0%
Akkor haza kell menni, hisz nej tudod az órarendet:3
szept. 3. 14:58
 22/59 A kérdező kommentje:
Hát igen, a nagy semmiért tiltották be a telefonokat
szept. 3. 15:01
 23/59 anonim ***** válasza:
Akkor a Krétát is meg kell szüntetni, mert a hallgatók ilyen formában nem tudják használni. Elektronikusan ne adjanak fel házifeladatokat se és olyan feladatok se legyenek, hogy az interneten kell anyagot gyűjteni.
szept. 3. 15:05
 24/59 anonim ***** válasza:
41%

"Ma 4. Óra után nem tudtuk hova kell menni, és senki sem szólt"

Vársz 10 percet és ha nincs tanár elmész a titkársága és rákérdezel. A mobilok előtt ezt szerintem jól működött.

Nyafogj Pintér Sándornak és a tankerületi igazgatónak, mert kezd már ciki lenni az internethuszárságod!

szept. 3. 16:40
 25/59 anonim ***** válasza:

"Vársz 10 percet és ha nincs tanár elmész a titkársága és rákérdezel. A mobilok előtt ezt szerintem jól működött."

Pont azért van már digitális rendszer, mert mindent oda töltenek fel és ott tudod nyomonkövetni az eseményeket, változásokat, ami teljesen jól van 2024-ben. Ne akarjunk már visszafele fejlődni, ha a tudomány meg előre megy. Akárhogy is akarod elkerülni nem tudod megkerülni a tudományt. A digitális eszközök hasznosak is, és megkönnyítik a mindennapi életet.

"Nyafogj Pintér Sándornak és a tankerületi igazgatónak, mert kezd már ciki lenni az internethuszárságod!"

Szerintem nincs semmi baj vele, ha kifejtni az elégedetlenségét a témával kapcsolatban, akár itt ezen a fórumon akár máshol, hiszen szólásszabadság van és az oldal felhasználási feltételei sem tiltják, hogy ne tegye ezt.

Ha téged irritál a kérdés, meg a téma akkor görgess tovább, ne is gyere fel gyakorira.

Úgy érzem teljesen a digitális fejlődés és az internet ellen vagy hangolódva kedves #24-es, tehát jogosan kérdezhetem tőled, hogy mi a franckarikát keresel itt?

szept. 3. 17:05
 26/59 A kérdező kommentje:

25#

Végre egy okos ember 🥹🤩🙏

szept. 3. 17:08
 27/59 anonim ***** válasza:

23-as mind még előbb benn a suliban megcsináljátok a házitokat, mielőtt hazamentek. Nem videóztok, meg tiktokoztok benn.

Lehet boomerezni, 10 év múlva pont ti is ilyen boomerek lesztek, mint én. Introvertált vagyok, még is tudtam együtt lógni az emberekkel. Volt netes hobbim, sőt. Írásos RPG-ztem. De mindezt a suli után. Ha órán figyelnétek, kevesebbet kéne tanulnotok.

szept. 3. 20:51
 28/59 A kérdező kommentje:

28#

8 óra után maradjunk bent házit írni 🤔

szept. 3. 20:56
 29/59 anonim ***** válasza:
#28 Én 31 éves vagyok már rég túl vagyok a középsulin. De hogy csinálják meg a házijukat bent az iskolába, hogyha a Krétára töltik fel a házifeladatokat? :D Én anno a suliba csináltam mindig a házit és a szünetekbe tanultam, mert az otthon nem arra való, hogy tanulj. Arra az iskola való. De mostmár ezt is elveszik tőlük. :)
szept. 3. 21:06
 30/59 anonim ***** válasza:

29-es és nagy marha vagy, ha nem veszed észre, hogy ezek a gyerekek nem házit íráshoz akarják a telefont.

Ha pedig a házit meg lehet írni szünetben, akkor az a 10-15 perc otthon is belefér. Pár tiktok videóval kevesebbet néztek meg.

szept. 4. 07:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!