Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ki hogyan éli meg, hogy...

Ki hogyan éli meg, hogy betiltották a telefonokat az iskolákban?

Figyelt kérdés

Szakközépiskolás vagyok, és teljesen kiakaszt.

Első nap mindenkinek egy alkoholos filccel rá kellett írni egy bugyira a nevét, az osztályunkat és a telefonjának a típusát.

Ha valaki beadna egy régi telefont, és meglátnák az újat szünetben, akkor elveszik, beírás és a szülő veheti vissza.

Közben pedig a cigaretta és az energiaital szünetben kint az udvaron megengedett.

Az osztályfőnökünk is nagy baromságnak tartja az egészet.

Szerinte mit számít, hogy ki használja szünetben a telefonját.

Ettől még nem fognak a diákok jobban odafigyelni, se egymással kommunikálni.

Bízom benne, hogy nagy lesz a véleménycunami és nem fogják szó nélkül hagyni ezt a törvényt.

szept. 2. 21:34
1 2 3 4 5 6
 11/59 A kérdező kommentje:

9#

Hát nem olyan választ adtál, mint aki hülyeségnek tartaná.

szept. 2. 22:25
 12/59 anonim ***** válasza:
100%

Tök mindegy hogy az internet népe egyet ért vagy sem. Pintér Sanyi ezt eldöntötte. őt vagy az irányítóját (OV) kell meggyőznöd.

Én nem éltem meg tragédiának a telefonleadást. A barátnőmmel töltöttem az időt.

szept. 2. 22:25
 13/59 A kérdező kommentje:

12#

Szóval egy Pintér Sanyi nevű személy találta ki ezt a marhaságot 🤔

Nem vagyok az agresszió híve, de remélem neki nem lesz nyugta

szept. 2. 22:31
 14/59 anonim ***** válasza:
35%

"Ha valaki beadna egy régi telefont, és meglátnák az újat szünetben, akkor elveszik, beírás és a szülő veheti vissza."

És, ha a bérleted azon van, hogy haza tudj menni? Akkor az iskola megvárj a szülőt mire mondjuk este 8-ra odaér az iskolába, hogy átvegye a telefont és hazavigyen? Ez teljesen baromság.

szept. 2. 22:48
 15/59 anonim ***** válasza:
15%
26-ban biztosan elfogják törölni, ha a Tisza lesz kormányon. Ne felejtsetek el szavazni, ha pont 18 évesek lesztek. :) Szülőket is tessék biztatni.
szept. 2. 22:49
 16/59 anonim ***** válasza:
14, itt az ideje, hogy a szülő elmondja a gyereknek, hogy fiam, ha csalsz, gyalog jössz haza...
szept. 3. 06:36
 17/59 anonim ***** válasza:
27%

Ha az osztályfőnökötök nagy baromságnak tartja, akkor miért ad érte beírást? Vagy a többi tanár? Vagy nálatok szünetben is bent vannak a tanárok? Mert az oké, hogy órán nem használod, de egyébként szünetben ki venné észre? Egyébként ne add le, nem azt mondom, hogy lógj rajta egész nap, de még mindig jobb, mintha nálad van, vagy adj le valami régebbi, kiszuperált készüléket, amiért nem kár, ha eltűnik/baja lesz.

Amúgy ha jól tudom az energiaitalokat is betiltották - vagy be akarják.

A dohányzás meg nem tudom miként van nálatok az udvaron, mert az iskolák területén alapból tilos dohányozni, az iskola területét meg tilos elhagyni tanítási idő alatt (ez ezer éve így van). Gyanítom, az sem szabad, csak most a telefonokra vannak ráállva, a cigizéssel nem foglalkoznak annyira.

szept. 3. 08:05
 18/59 anonim ***** válasza:
58%
Kemény munkával elértétek, hogy be legyen tiltva.
szept. 3. 11:49
 19/59 anonim ***** válasza:

Féltik az állásukat, a szabály az szabály alapon megy az egész

szept. 3. 13:52
 20/59 A kérdező kommentje:

Na, kedves válaszolok!

Ma 4. Óra után nem tudtuk hova kell menni, és senki sem szólt!

Nem volt telefonunk, hogy megnézzük a Krétában 🤷🏻‍♂️

Erre mi a kifogásotok?

szept. 3. 14:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!