SOTE ÁOK ponthatár 2024?
Nem azt kérdezem hogy mennyi lesz, mert nyilván senki nem tudja előre:)
Viszont amondó vagyok, hogy tegyük meg tétjeinket. Kezdem én: tavaly 444 volt, én idén 435-re tippelek.
Ne nekem legyen igazam, de egy picit emelkedni a a tavalyi 444-es ponthatár. A szóbelin könnyű volt magas pontszámot elérni és ráadásul az idei emeltek (biosz és kémia) könnyebbek voltak, mint a tavalyiak.
Én 449-et tippelek a SOTE AOK-n. De majd júliusban kiderül, hogy igazam van e vagy sem.
Kedves 5!
Nem kötekedni szeretnék, csupán azért javítalak ki, hogy ne terjedjen téves információ.
1) orvosi egyetemre mindenki (minimum) 2 emelttel megy, hiszen enélkül jelentkezni sem lehet
2) 1 db felsőfokú nyelvvizsga 40 pont, nem egyből 50…
3) Sotén több nem 50 pontos szóbeli volt, mint 50 pontos
+Honnan tudod, hogy hova mekkora esélyem van? Arról nem volt szó, hogy hány pontom lesz:)
1. Nem ezt írtam én is? 🤦🏻♀️ Igen tudom a kötelező biosz kémiát, írtam is,hogy azok továbbra is teljes százalékot érnek, szóval az által nem fog csökkenni pont mint egy olyan szakon, ahova 1 emelt sem kell.
2. Ezt nem tudtam
3. Az is minimum 35 pont volt mindenkinek, az csak 15 pontvesztés az 500-ból, 2 db 80-90%-os emelttel továbbra is tartható a 440 pont lazán.
4. Eddigi évek során mindig csökkenést jósoltak, hogy "jajjj ez nagyon nehéz érettségi volt". És mindig folyamatosan növekedett. Ráadásul a közvélemény is most emelt biosz emelt kémiáról pozitív.
Sziasztok!
Szerintem a tavalyihoz képest emelkedni fog a ponthatár, a SE ÁOK-ra: 450+ pontra tippelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!