Tényleg ilyen sok embernek nincs éretségije?
Figyelt kérdés
facebookon láttam egy állást és sok ember irta hogy hát neki igazábol nincs éretségije sem.......mi az isten... hogy lehet???2024. márc. 18. 12:33
1/9 anonim válasza:
Mindenki a saját buborékjában él. Én is ledöbbenek, amikor ilyeneket látok (demográfiai profil fejezethez menj):
2/9 anonim válasza:
Elsődlegesen az idősebb felnőttek körében sok az olyan akinek nincs érettségije. Értsd az idősebb felnőttek alatt a mostani 40 év felettieket. Ugyanis az 1970-es, 1980-as, és 1990-es években még nem volt kötelező az érettségi.
3/9 anonim válasza:
Neked sincs, hiszen még magát a szót sem tudod leírni. Érettségi. Írástudatlanok nem szokták letenni.
4/9 A kérdező kommentje:
3.... Milyen jó hogy jól ismersz.. felvoltam mentve matekból, illetve magyarból.. ezek ellenére érettségim + vegyésztechnikus vagyok... Hogy hogy? Tanulj Miskolcon és meglátod.. ha bejársz átengednek mindenből,🤣
2024. márc. 18. 13:30
5/9 anonim válasza:
OFF: Ha fél voltál mentve matekból akkor vegyésztechnikusként hogyan számolsz HP értéket?
6/9 anonim válasza:
#2 Most sem kötelező az érettségi. 43 vagyok, a mi időnkben 16 volt a tankötelezettség korhatára, de amikor 18 lett, akkor sem volt kötelező leérettségizni.
#4 Ha fiatalabbnak érzed magad, akkor is tudhatnál viselkedni taknyozás meg sötétezés helyett. Ez nem az idősek privilégiuma.
#5 Nem tudom, hová jártál Miskolcon, de a Földesben, Hermannban, Jezsuban stb. garantáltan nem mentél volna át, ha nem tanulsz.
7/9 A kérdező kommentje:
6.. sehogy... a tanárok átengedtek.. vizsgabiztos nem volt.. csak szóbelin...
2024. márc. 18. 17:23
8/9 A kérdező kommentje:
7.. fazolába jártam.. ami a gáboráron és a eötvös keresztezése.. de most már a neve kós
2024. márc. 18. 17:25
9/9 anonim válasza:
Mi az az érettségi? És én miért nem kaptam érettségit?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!