Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Humán erőforrás büfé szak?

Humán erőforrás büfé szak?

Figyelt kérdés
tegnap 21:30
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Sok idióta szerint minden büfé, ami nem mérnök meg orvos. Egyébként valóban simán tudsz mellette sokszor bulizni, de attól még projektmunkák vannak bőven. Egyetemfüggő hogy mennyi a vizsga és a megajánlott. HR-es munkákat lehet vele betölteni, bármilyen gazdasági MSC-re lehet menni utána.
tegnap 21:35
 2/6 anonim ***** válasza:
76%

Nem.

Bár azt gondolom, hogy intelligens ember alapból nem nevez semmilyen képzést büfészaknak.

tegnap 21:58
 3/6 anonim ***** válasza:

Én nem mondanám semmiféleképpen, hogy büfé szak, mert egyrészt mindenkinek más a nehéz, más a könnyű, illetve emberek eltérő érdeklődési körrel rendelkeznek.

Az tény és való, hogy GT szakokon belül nem számít a legnehezebbnek. Nyilván kevesebbek, vagy nem olyan mélységében vannak pénzügyi, számviteli tárgyak, mint pénzügy számvitel szakon, kicsit talán humánusabb is, mint a pénzügy számvitel, vagy nemzetközi gazdálkodás szak.

Talán kevebb és szűkebb ezzel a szakkal elhelyezkedési területek, de ha téged ez érdekel tanuld és válaszd nyugodtan ezt.

Szerintem amúgy érdekes szak, bár amennyire baratnőmtől tudhattom és több ismerős is talalt ezzel a szakkal munkát tény és való tanultak rendesen és érdekelte is őket a szak.

tegnap 22:05
 4/6 anonim ***** válasza:

A fenti látszatobjektív ömlengések helyett hadd fogalmazzam meg röviden: az. Pár éve olvastam egy nagyinterjút vagy a Telenor vagy a Telekom HR-igazgatójával, az volt benne, hogy ő az életben nem vesz fel a HR-re embert ezzel a végzettséggel, legfeljebb másoddiplomaként jöhet szóba. :D

#3. "mert egyrészt mindenkinek más a nehéz"

Nem cimbi, az orvosi az mindenkinek nehéz, a HR meg senkinek sem.

tegnap 23:08
 5/6 anonim ***** válasza:

#4: ja, a mi véleményünk látszatobjektív, ellenben Te egy ember véleményét (aki annyira azért nem érdekelt, hogy megjegyezd, hol dolgozott) objektívnak veszel. Vagy nem tudom, mi a túrónak hoztad ide, amikor tény, hogy ezzel a diplomával sokan elhelyezkednek a szakmában.

Egyébként dolgoztam Telenornál, nem bíznám el magam az igazgató helyében az ottani szervezeti kultúrát és folyamatmenedzsmentet illetően.

Szomorú, hogy ömlengésnek minősítik egyesek, ha valaki nem tud azon élvezkedni, hogy más érdeklődését sárba tiporja és még rá is köpjön, de megnyugtat a tudat, hogy a többségre nem jellemző. És csak ismételni tudom, hogy valahogy sehol nem fér nálam bele az intelligencia fogalmába a "büfészak" kifejezés használata (egyáltalán honnan jön ez?).

tegnap 23:20
 6/6 anonim ***** válasza:

#1 Miért van a köztudatban, hogy a mérnök bem büfé szak? A villamosmérnök nem, de a többi 20 mérnöki szak büfészak lett. Egy építész, vegyész, gépész, jármű, erdő stb. mérnök ebnyit sem keres, mint egy pincér.

Egyedül az orvosi és az IT szakok nem büfészakok. Minden más nem éri meg. Százszor többre megy az ember egy szakmával. Szakácsok többet keres ek a diplomások 80 százalékànàl. Egy jobb körmös 90 százalék. Egy népszerűbb fodrász 95 százalék. Építőipari szakik szintén.

ma 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!