Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért sokkal több a számvitele...

Miért sokkal több a számviteles munka mint a pénzügyes? Ha csak alapszakot végez valaki (PSZ) miért inkább számvitelre kell ő?

Figyelt kérdés

Ahogy láttam jóval több a számviteles munka mint a pénzügyes.

És alapszakkal számvitelből normálisabb állásoakt lehet elérni mint pénzügyes munkák közül, csak alapszakkal.

Pedig szerintem több embert érdekel a pénzügy mint a számvitel.

Miért van így?

Pénzügyhöz jobban kell a mesterszak?

2022. jan. 7. 13:09
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Olvastam még akkor amit írtál de nem sok kedvem volt válaszolni egy ilyen kötekedő, sértegető írásra.

Anonim oldal messziről jött ember azt mond amit akar.

Az is lehet, hogy közöd nincs a területhez csak itt ezzel szórakozol, senki nem tudhatja.

Lehet, hogy minden szó igaz és karrier szempontjából büszke lehetsz arra amit letettél az asztalra.

De az, hogy névtelen fórumon idegeneket kiosztani, leminősíteni téged szórakoztat a magánéletedről meg úgy rólad sokat elmond.

2022. okt. 16. 10:01
 22/23 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat továbbra is szívesen veszek!
2022. okt. 16. 10:01
 23/23 NTBS ***** válasza:
Nem tudom.
2022. okt. 26. 15:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!