Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ki az aki nem szokta leadni a...

Ki az aki nem szokta leadni a telefonját az iskolában?

Figyelt kérdés

Az osztályfőnökőm behozni behozza a dobozt amiben lekéne adni a telefont, de neki nincs kedve telefon rendőrt játszani.

Azt szoktuk csinálni, hogy oda írjuk a jelenlétire hogy "nincs telefon" és megvan oldva.

Szünetben ugyanúgy használhatjuk, órán nem

dec. 21. 13:43
 1/9 anonim ***** válasza:

Jani...

Ő nem szokta!

dec. 21. 14:08
 2/9 anonim ***** válasza:
40%

Nálunk két hetet élt túl ez az "add le a telefonod" dolog, onnantól kezdve ugyanúgy volt mint ezelőtt.

Szerintem egyébként ezzel elkéstek. A mi generációnk már ezzel nőtt fel, automatikusan bennünk vannak a telefonért nyúlok reflex mozdulatok is. Ezt jóval hamarabb be kellett volna vezetni, mostmár nem.mukodokepes.

dec. 21. 14:24
 3/9 A kérdező kommentje:
2# egyetértek 👍
dec. 21. 14:34
 4/9 anonim ***** válasza:
36%

Én a 2-essel ellentétben azt gondolom, nem elkésett, csak épp nem így kellett volna behozni a dolgot.

Az, hogy kialakultak reflexmozdulatok, nem a diákok hibája, de ők hülyülnek el ettől. Ez nem diák, nem generációs, nem társadalmi, nem generációs, sokkal inkább civilizációs probléma.

Vagy a telefonod okos, vagy te; a kettő együtt nem megy!

De sokkal megfontoltabban kellett volna... s minden osztályban van 1-2 olyan alamuszi, aki sunyizik és nem adja le, tokot ad le, kamutelefont ad le és effélék...

Ez persze alamuszi dolog, de azért vannak ezek, mert eleve függők a fiatalok... Teló nélkül a legtöbb ember, így a legtöbb diák sza....rt sem ér!

dec. 21. 14:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nővérem lassan 10 éve tanít, nála kezdettől egy szabály van a telefonra: BÁRMIT csinálhatsz vele, fel is dughatod magadnak, amíg kussban csinálod, és senkit nem zavarsz vele. Mondjuk nála enni és aludni is lehet órát, neki már van diplomája és melója.
dec. 21. 14:56
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Az én sulim szepetember óta azzal az indokkal nem veszi el senki telefonját, hogy az iskolabüfében a telefonnon lévő bankkártyával fizetnek a diákok a büfében. Elméletileg minden óra elején ki kell rakni a tanári asztalra a telefonokat és az óra végén elvehetjük. A szünetben ha telefonozunk akkor egyszer figyelmeztetnek majd elveszik a telefont. A nap végén kapjuk vissza az igazgatónőtől. Nem kellemes vele beszélni így ha telefonozom akkor a mosdóban vagy az iskola rejtett zugaiban teszem ezt.

A Madách gimiben megbnüntették az igazgatót, de a fél országban nem úgy működik a rendszer, mint ahogyan azt Pintér Sándor elképzelte.

dec. 21. 16:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Add le az egyik régi telefonod. Nálunk mindenki ezt csinálja.
dec. 21. 17:28
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekünk eddig se kellett leadni, bár mi eddig sem használtuk sokat.
dec. 21. 22:32
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 100%, hogy nem fogom jövőre. 24 éves vagyok, és nappalis, technikus képzést fogok kezdeni, ami mellett beugrósként fogok dolgozni a jelenlegi munkahelyemen, ahová bármikor behívhatnak, ezen kívül levelezőn egyetemre fogok járni(azt már idén elkezdtem), és nekem minden jegyzetem digitálisan van. Semmit nem szoktam kinyomtatni, szóval nálam ez felejtős.
dec. 23. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!