Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » NKE RTK szakra nagy kieső...

NKE RTK szakra nagy kieső lehet ez?

Figyelt kérdés
sziasztok nagyon enyhén színtévesztő vagyok és szeretnék rendőr lenni, viszont azt hallottam hogy a színtévesztőség baj lehet, viszont már az egészségügyi alkalmasságiba úgy láttam mintha nem lenne benne, vagy ha igen analoszkópos bírálattal döntik el hogy alkalmas vagyok e, ha csinálok egy ilyen tesztet és kiderül hogy nem annyira vészes a színtévesztőségem akkor van esélyem hogy megkapjam az 1. szamu egeszsegugyit?
tegnap 23:41
 1/1 A kérdező kommentje:
mert csak azt láttam hogy a színvakság lehet a kieső problema, én meg latom a színeket max ha már 5 árnyalatot kombinalnak egymas mellett lehet egy kisebb problema
tegnap 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!