Mi a véleményetek az oklevélminősítéssel kapcsolatban, mennyire veszik figyelem a későbbi életem során?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Gazdasági alapdiplomát szereztem az idén, mivel az utolsó félévem az egyetemen tele volt kihívásokkal, hogy egyáltalán kimehetek -e záróvizsgázni, ezért nem annyira lett eredményes a záróvizsgám. De így is jó minősítést szereztem, és az oklevélmínősítésem 3,60 - os lett. Mi a véleményetek, hogy ez az eredmény gyengének számít vagy megütöm a kötelező átlagot? Mi a véleményetek a későbbiekben mennyire számít bele a karrierem során, hogy hanyas lett a diplomám?tegnap 15:33
1/7 anonim válasza:
Kutyát nem érdekli. Nekem voltak helyek, ahol meg sem nézték, csak megkérdezték, hogy van -e, és bemondásra beírták. (Így lett ott 2 nyelvvizsgapótlékom is.)
2/7 anonim válasza:
Továbbtanulásnál nézhetik, meg biztos van 1-2 hely, ahol számít, de amúgy senkit nem érdekel. A 4-es diploma tökéletesen elég szinte mindenre.
3/7 anonim válasza:
Ha mesterre akarsz menni, ott számít. Máshol nem.
4/7 anonim válasza:
Továbbtanulásnál számít.
Munkahelyen nem nézik.
5/7 anonim válasza:
Én kettes diplomával dolgozom, és a munkámat nézik azóta is, nem a diplomaeredményemet.
6/7 anonim válasza:
Ha tovább akarsz tanulni számít, de az álláskeresésnél nem nézik (miután felvettek kell csak bevinni a papírokat, de ezt is csak hogy nem-e kamuztál be végzettséget).
7/7 anonim válasza:
Az állami helyeken kérni szokták, ott a formaönéletrajzban is benne van. Nem tudom, mennyire érdekli őket.
Illetve nekem egy mezei asszisztensi munkára is kérte egy külső interjúztató, aki húzta a száját, hogy mi az, hogy ennyi. Közben meg feltétel se volt a diploma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!