Honnan szedi mindenki ezt a szept. 15-i dátumot az online oktatással kapcsolatban?
Nyilván nem pincében élek, de én hiába kerestem rá bárhol, még csak spekuláció szinten sem találtam ezzel kapcsolatban semmit.
+1 szerintetek, az EGYETEMeken várható online/hibrid oktatás?
Értsétek meg hogy érkezik még a Pápa.
Én is egyetemista vagyok, és ameddig a Pápa itt van addig a kollégium lefoglalt a személyzet által és addig ki lettünk rendelve online-re.
Szóval szeptember végéig még nyitva kell maradnunk mindenképpen.
Erre van forrás, és érv is. Ameddig a 15-re nincs semmi.
Egyetem online lesz fixen, már csak idő kérdése és berobban a delta ami világ szerte pusztít beoltottság mellett(van ahol 100% mellett sem tudták megállítani)
Sehonnan. Ez olyan pletyka, mint anno, hogy "hermetikusan lezárják Budapestet". Valakinek kipattant az agyából és irkálja mindenhova. Szeptember összes napja fel volt már sorolva lassan itt a gyakorin, hogy akkor tutibiztos de 100% hogy online oktatás lesz.
Én mondok egy merészet: Nem lesz egyáltalán online oktatás.
“ A megbízott és kirendelt országos kórház-főparancsnok és országos kórházfőparancsnokhelyettes tevékenysége, valamint a kórházparancsnokok kórházparancsnoki és intézményparancsnoki tevékenysége 2021. szeptember 15. napjáig szünetel – derül ki a Magyar Közlönyből.”
Ebből hiszi mindenki azt, hogy online oktatás lesz szept. 15-től, de semmi köze hozzá.
"Honnan szedi mindenki ezt a szept. 15-i dátumot"
Tiltakozom!
Soha nem mondtam/nem írtam ezt - mégsem érzem magam 'senkinek'.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!