Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » PPKE BTK osztatlan tanár...

PPKE BTK osztatlan tanár szakja milyen?

Figyelt kérdés

Idén érettségizem. Töri olasz lenne a szak velószínűleg amire menni szeretnék.

Mennyire durva a kettő egyszerre? Bármilyen véleményt szívesen fogadok, főleg odajárókét

#PPKE #BTK #Ostatlan tanári
tegnap 19:47
 1/4 anonim ***** válasza:

10 éve jártam oda, nem tudom, mi változott, de

- a történelemoktatás maga lehet, hogy jó, de a szakmódszertan egy nulla

- az olasz nem rossz, de megint csak gyenge a szakmódszertan, illetve volt, hogy olyan mentortanárhoz került az ember, aki maga alkalmatlan volt a pályára

Meg úgy általában az egész tanárképzés legtöbb szaknál arról szól, hogy éveken át vizslatják, mikor hibázol, rontasz el valamit, amibe aztán belektnek, és felnagyítják, bizsgatanításon az arcodba röhgnek. Mindezt azért, hogy aztán a hivatásodnak élj, ha már jól nem keresel.

tegnap 19:56
 2/4 A kérdező kommentje:

#1 köszönöm a válaszod, meglepett amit írtál. Én az ELTE-ről hallottam hasonlókat

És te végül elvégezted? Vizsgákon is szivattak?

tegnap 20:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Én más szakon végeztem, de rengeteget beszéltünk más szakosokkal, illetve a feleségem végzett olasztanárit.

Voltak nehezebb vizsgák, de nyelvszakot végeztem, ott meg alapvizsgákon tudnak szivatni.

tegnap 20:30
 4/4 A kérdező kommentje:

Ja értem. És egyébként el tudott helyezkedni olasztanárként? Kicsit aggódom hogy nem nagy a kereset erre a szakpárra.

Az alapvizsga mit takar pontosan? Olvastam róla, de nem tudom hogy néz ki a gyakorlatban

Nekem jelenleg egy erős B2-es tudásom van az említett nyelvből

tegnap 21:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!