Eger Eventus vélemények/tapasztalatok?
Figyelt kérdés
10.es vagyok egy technikumbol viszont nagyon utalom a sulimat. Nagyon nyomaszto kozeg. Erre az iskola gondoltam váltásnak grafikus szakra atmenni. Azt szeretném megtudni,hogy átengednek-e masodik felevben evismetles nelkul. Illetve, hogy milyen maga a suli.dec. 19. 16:17
1/3 anonim válasza:
szia en most vagyok 10.-es
itt meg a felefont se veszik el
meg mindent kipuskazunk amugy
a nagyok kb 1 fuzettel jarnak osszvissz
viszint minden nap kb 4-ig rajzolunk vagy festunk ezzel sokat lehet fejlodni
a tanarok meg nagyon jo fejek fiatalok haverkodunk veluk
3/3 Electrifymyheart válasza:
Itt tárt karokkal fogadnak, csak legyen kis pénz zsebben. Sok diák, sok pénz. Nagy előny ha van valami papirod arról hogy fogyatékos vagy, mert mostanában erre hajt a suli, ugye a támogatások. Ha nem leszel kollégista akkor talán még ki is tudod bírni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!