Szakdolgozat konzulens nem válaszol?
Figyelt kérdés
Első félévben a témaválasztás után csak egyszer írt vissza, egy másik oktató unszolására.
Mostani félévben is egyszer, szintén miután másik oktató szólt neki, "hova siet" szöveget írt csak, telibe leszarta amit küldtem neki. Nem tudom feltölteni a szakdokgozatot, mert nem engedélyezte még ez a nyomoronc.
Írtam a szak ügyintézőjének, neptunos ügyintézőnek, egyik se tud hozzáférést adni a feltöltéshez.
Kinek kellene írni ilyen esetben?
Ezzel a tetűvel nem lehet kommunikálni, nem válaszol.
Ha fizetnem kell emiatt egy félévet, agyonverem.
tegnap 09:41
1/5 anonim 

válasza:

Megnézed, hol és mikor tart órát, odafáradsz az óra végére és addig állsz az ajtóban, amíg meg nem oldja a problémát. Az egyetemi oktatóknál és ügyintézőknél csak a fizikai akadályoztatás működik, minden mást leszarnak.
2/5 anonim 

válasza:

Jól írja az első. Személyesen kell bemenned és felkeresni a konzulenst.
3/5 A kérdező kommentje:
Fasza 🙁 Vehetek ki egy szabadnapot..
Ha így se csinál majd semmit, vagy nem is akar majd velem beszélni, elküld, akkor mit lehet majd tenni?
Kihez lehet fordulni? Intézményvezető?
tegnap 12:03
4/5 anonim 

válasza:

Ha így sem csinál semmit, akkor a dékánnál vagy rektornál kell panaszt tenni. Az eljárás ugyanaz: személyesen befáradsz és addig akadályozod a semmittevésüket, amíg nem foglalkoznak veled érdemben.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
tegnap 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!