Mi a teendő, ha a konzulensem hetek óta nem válaszol?
#2 Ez azért nem így működik, a konzulensnek elvileg kötelessége lenne segíteni :)
#3 Mi eddig még nem kaptunk értesítést, hogy változott volna.
#4 Teljesen mindegy, hogy melyik egyetem, maga a probléma a lényeg.
Nálunk valami olyasmi van, hogy egyelőre ez is csúszik. De fog veled majd foglalkozni, valószínűleg most ez a legkisebb gondja. Az viszont biztos, hogy a határidő is tolódik, nem akarják, hogy hátránya legyen a diákoknak. Legyél türelemmel. Nem értek veled egyet abban, hogy ezzel a kötelessége ellen tesz, mivel ez egy ismeretlen és problémás helyzet, vannak prioritások. Illetve nagyon kétlem, hogy nem tenne meg mindent, mikor már lesz kapacitása néhány emberrel foglalkozni, míg esetleg több száz diáknak tartana órákat jelenleg. Utóbbi több embert érint és macerásabb kidolgozni a rendszert.
Egyébként, aki korábban kérdezte tőled, hogy melyik egyetem, szerintem elég releváns egy kérdés... Esetleg van itt valaki, aki oda jár, mint te és többet tud erről... Már nem azért, de még egy kicsit vársz, hogy kiderüljön mi lesz az nem oszt nem szoroz, mert úgyse mehetsz sehova, ami akadályozna, hogy várj türelemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!