Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van oktató az egyetemen, aki...

Van oktató az egyetemen, aki személyesen elvállal egy szakdolgozat témavezetést, majd később nem írja meg azt sem e-mailben, hogy mégsem vállal el, de nem válaszol egyetlen e-mailre sem?

Figyelt kérdés
Hogy tényleg léteznek-e ilyen tuskó egyetemi oktatók, aki hónapokra kérdőjelet hagynak egy emberben.

2022. aug. 11. 21:04
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
S. Oszkár FB csoportban gyakran van ilyen kérdés, de akár itt a gyakorin is, szóval ez alapján létező jelenség lehet.
2022. aug. 11. 21:36
 2/7 anonim ***** válasza:
93%
Hallottam már ilyen horrorsztorit is, de ilyenkor az merül fel bennem, hogy hallgatóként hogy lehet valaki annyira teszetosza, hogy hónapokig malmozik és várja hogy magától megoldódjon a probléma? Ha így felszívódna a témavezetőkm, néhány emlékeztető e-mail után személyesen kajtatnék utána a tanszéken, és még időben keresnék mást helyette.
2022. aug. 11. 21:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Abszolút időben vagyok, és írtam is neki kb 10 e-mailt három hónap alatt, de legalább írna annyit, hogy hagyjam békén, de az sem :D
2022. aug. 11. 21:48
 4/7 anonim ***** válasza:
61%

Nekem is volt ilyenem. Miatta végeztem fél évvel később (szerencsére nem csúsztam, időben elmentem passzívra, mikor láttam, hogy ez nem fog menni).

Baszott válaszolni, sehol nem volt. Aztán mikor visszadobták a szakdogám, mert rossz tájékoztatót küldött a formai követelményekkel kapcsolatban, bementem és addig vertem az asztalt, amíg elő nem került. Megmondtam, hogy én ezt holtziher, hogy nem írom újra, amíg xy ide nem tolja a képét és nem talál valakit maga helyett. Levelek formájában le van nekem dokumentálva, mit művelt velem és ezt nem fogom hagyni a hétszázezres félévenkénti tandíjamért cserébe, a qrvaisten bassza meg. Na hirtelen egyből előtúrták nekem.

2022. aug. 11. 23:26
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Tökéletesen megértem a felháborodásodat, és valóban teljesen jogos, főleg, amit a tandíjjal kapcsolatban írtál.

Ha viszont az én hallgatóm lennél, és látnám, hogy így kommunikálsz másokkal, akkor meghívnálak egy korsó sörre - akár kettőre is :D - és végigbeszélnénk pár dolgot. Főleg kérdeznék. Értem én, hogy az ocsmány, trágár beszéd mennyire divatos manapság, de ha munkahelyi vezető leszel, vagy már az is vagy, akkor a beosztottaiddal is így beszélsz? A megrendelőiddel is? Jelent neked bármit is a diploma azon kívül, hogy egy darab papír, és bizonyos munkakörök betöltésére képesít?

2022. aug. 12. 09:07
 6/7 anonim ***** válasza:
73%

Nagyon jó, hogy azt hiszed, hogy minden egyetemista épp akkor kezdi a pályáját, mikor az adott szakra jár és akkor már lehet is jönni azokkal a szövegekkel, amikkel egy taknyos gyereknek jönnél.

Nem vagyok már 20 éves, nem ez volt az első szakom. Bocs, megdolgoztam azért a pénzért, amit utána tandíjra csesztem el, hogy munka mellett csináljam végig ezt az egész szart. Nem fogom tűrni, hogy cserébe valaki más ne dolgozzon utána. Magasról leszarom, kinek nem tetszik a hangnem, ott én voltam az ügyfél, én vártam a pénzemért egy szolgáltatást, amit csak így kaptam meg. Elhiszem, hogy fiatal fejjel az ember jobban bedumálja magának, hogy miért jogos és érthető, ha vele a hülyéjét járatja az egyetemi tanára, főleg ha az állam pénzén tanul "ingyen" és nem érzi ennek a súlyát, de köszönöm szépen, ebből már kinőttem.

2022. aug. 12. 10:15
 7/7 anonim ***** válasza:
11%

nagyon szívesen. Amellett, hogy megértem a problémát, nekem akkor sem tetszik ez a hangnem. Bocs. Tanítottam levelezősöket is, a legidősebb tanítványom 67 éves volt. Akkor is ugyanezt mondanám, vállalom a véleményemet.

2022. aug. 12. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!