Mit csináljak, ha nem érem el a témavezetőm, és le*zarja, hogy mit csinálok?
Figyelt kérdés
Szűk 1 hónap múlva kell leadni a szakdogát, és még egyszer sem konzultáltunk. Nem tudom elérni sehol. E-mailekre nem válaszol, ha pedig teams-en írok rá, akkor leláttamozza az üzenetet és ennyi. Kezdek nagyon aggódni, hogy mi lesz így velem. Nem szeretnék emiatt csúszni. Plusz így hogy senki nem felügyeli a szakdogám, nem tudom, hogy mik a hibáim, vagy egyáltalán jó-e az amit eddig csináltam. Szeretném, ha felvennének mesterre, de így nem látok rá reális esélyt. :(2021. ápr. 18. 13:25
2/3 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel, ennél a tanárnál már úgy tűnik, hogy felesleges próbálkozni, mert úgyse válaszol sehol. Szólj a tanszékvezetőnek, nehogy ezen múljon.
3/3 anonim válasza:
nekem úgy készült el a szakdogám hogy a KÉSZ 60 oldalas szakdofát elküldtem neki pdf-ben és visszaírt: JÓ LESZ.
És ennyi.
És jó lett. Államvizsga diploma és csá.
Nem megérte ez a hozzáállás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!