Segítség! Mi van akkor ha a konzulensem, nem válaszol?
szerintem meg csak nem akar ezzel nyáron foglalkozni, mert az mégis csak nyári szünet... A szorgalmi időszaknak is meg a vizsgaidőszaknak is vége van már...
Az én konzullensem se nagyon foglalkozik a szakdogámmal, de attól én még írom.
Novemberben kell leadni, nálunk legalábbis, majd szeptemberben bemutatom neki hogy mire jutottam, és akkor szeptembertől novemberig javitgatunk rajta.
Szerintem felesleges telefonon zaklatni őt, ha nem akar válaszolni az emailre, megteheti, nem szép tőle de attól még ez van!
Én is azért kezdtem el most nyáron a szakdogát, mert szeptembertől főállásban fogok dolgozni, és az a terv hogy megirom nyáron, és akkor ősszel csak javitgatunk rajta közösen a konzullenssel. A csoporttársaim például akik nem dolgoznak, még csak most döntöttek arról sokan hogy leszűkitve miről is akarnak irni, és nem tervezik hogy nyáron foglalkoznának a témával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!