Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Csak engem néznek hülyének az...

Csak engem néznek hülyének az egyetemen vagy másokat is?

Figyelt kérdés

Most kezdtem ebben a félévben és már annyi dologtól kiakadtam, hogy leírni is sok.

Hiába tanulok egy tárgyra a zh-kon a kérdések köszönőviszonyban sincsenek a tananyaggal. Sorozatban kapom a ketteseket pedig a munka benne van és tudom is a leadott anyagot, de már elment a kedvem, hogy megtanuljam mert úgyis valami random dolog lesz.

A másik fő bajom hogy az egyik tárgyat két tanár tartotta, az egyik az előadást, a másik a gyakorlatot 4-est és 5-öst kaptam, mégis 4-es lett a beírt jegy. Nem lenne ez nagy tragédia, ha a többi tárgyam menne, de ebben az egy tárgyban még bíztam, hogy az 5-ös meglehet.

Szóval ezek a tapasztalataim eddig, várom a válaszokat, hogy más is így érez-e.

tegnap 21:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
27%

Nem tudom, ez milyen szak

Alapvetően nem normális dolog amiket írsz

tegnap 21:29
 2/16 anonim ***** válasza:
54%
Fogjatok össze, forduljatok együtt a tanárhoz, tanszékvezetőhöz, HÖKhöz.
tegnap 21:44
 3/16 anonim ***** válasza:
17%
#2 sok értelme nincs, max magukra haragítják. Nem fognak igazat adni a hallgatónak a tanárral szemben
tegnap 21:48
 4/16 anonim ***** válasza:
18%
Azért kell összefogni és tényeket mondani. A leadott prezentációt összevetni a dolgozattal, az tény. Az igazatadás itt nem kategória.
tegnap 21:51
 5/16 anonim ***** válasza:

#4 és mik a tények? A tanár bármit kérdezhet az anyagból, a leírtak alapján semmi szabályellenes nem történt.

Nem tudjuk pontosan mire kapott 4-est és 5-öst, de lehet hogy csak az egyik számít, vagy a kettő átlaga, ami 4,5 és lefelé kerekítették...

Nem fogják elmarasztalni a tanárt.

tegnap 22:01
 6/16 anonim ***** válasza:
#4 meg lehet próbálni, de egyetemtől is függ, hogy mennyire veszik komolyan az ilyen hallgatói panaszokat. Nálunk simán el van intézve azzal, hogy van irodalomjegyzék, abból lehetett volna készülni. Ja van. Csak éppen nappalin se tudnám elolvasni a 6x30-35 könyvet félévente, nem hogy levelezőn, munka mellett, úgy hogy minden szombaton konzultáció volt és minden tárgyból kellett beadandó is.
tegnap 22:01
 7/16 anonim ***** válasza:
#6 semennyire sem, de cserébe magának fog ártani vele, mert megjegyzik hogy panaszkodik, és úgy fognak hozzáállni legközelebb
tegnap 22:03
 8/16 anonim ***** válasza:

Ez melyik egyetem melyik szak? Hatha van itt valaki onnan, es tud segiteni konkret dolgokkal.

Egyebkent akarmi lehet. Ilyenkor azt erdemes nezni, hogy masoknak hogy sikerul? Van-e esetleg, akinek jol? Meg kell kerdezni hogyan keszul. Felsobbevesektol szoktal informalodni? Megnezni vannak-e korabbrol elmentett vizsgafeladatsorok ilyesmi.

Szoval elso korben azt probalnam kideriteni, hogy mindenki szerint ez van-e, vagy csak en nem keszulok fel jol.

tegnap 22:18
 9/16 anonim ***** válasza:
56%
Hogy sikerült a többi évfolyamtársadnak, mert ha nekik mennek a zhk, akk valszeg veled van a baj.
tegnap 22:19
 10/16 anonim ***** válasza:
Persze, hogy bármit kérdezhet az anyagból, arról szól a kérdés, hogy nem az anyagból kérdezett.
tegnap 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!