Csak engem néznek hülyének az egyetemen vagy másokat is?
Most kezdtem ebben a félévben és már annyi dologtól kiakadtam, hogy leírni is sok.
Hiába tanulok egy tárgyra a zh-kon a kérdések köszönőviszonyban sincsenek a tananyaggal. Sorozatban kapom a ketteseket pedig a munka benne van és tudom is a leadott anyagot, de már elment a kedvem, hogy megtanuljam mert úgyis valami random dolog lesz.
A másik fő bajom hogy az egyik tárgyat két tanár tartotta, az egyik az előadást, a másik a gyakorlatot 4-est és 5-öst kaptam, mégis 4-es lett a beírt jegy. Nem lenne ez nagy tragédia, ha a többi tárgyam menne, de ebben az egy tárgyban még bíztam, hogy az 5-ös meglehet.
Szóval ezek a tapasztalataim eddig, várom a válaszokat, hogy más is így érez-e.
Nem tudom, ez milyen szak
Alapvetően nem normális dolog amiket írsz
#4 és mik a tények? A tanár bármit kérdezhet az anyagból, a leírtak alapján semmi szabályellenes nem történt.
Nem tudjuk pontosan mire kapott 4-est és 5-öst, de lehet hogy csak az egyik számít, vagy a kettő átlaga, ami 4,5 és lefelé kerekítették...
Nem fogják elmarasztalni a tanárt.
Ez melyik egyetem melyik szak? Hatha van itt valaki onnan, es tud segiteni konkret dolgokkal.
Egyebkent akarmi lehet. Ilyenkor azt erdemes nezni, hogy masoknak hogy sikerul? Van-e esetleg, akinek jol? Meg kell kerdezni hogyan keszul. Felsobbevesektol szoktal informalodni? Megnezni vannak-e korabbrol elmentett vizsgafeladatsorok ilyesmi.
Szoval elso korben azt probalnam kideriteni, hogy mindenki szerint ez van-e, vagy csak en nem keszulok fel jol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!