Csak engem néznek hülyének az egyetemen vagy másokat is?
Most kezdtem ebben a félévben és már annyi dologtól kiakadtam, hogy leírni is sok.
Hiába tanulok egy tárgyra a zh-kon a kérdések köszönőviszonyban sincsenek a tananyaggal. Sorozatban kapom a ketteseket pedig a munka benne van és tudom is a leadott anyagot, de már elment a kedvem, hogy megtanuljam mert úgyis valami random dolog lesz.
A másik fő bajom hogy az egyik tárgyat két tanár tartotta, az egyik az előadást, a másik a gyakorlatot 4-est és 5-öst kaptam, mégis 4-es lett a beírt jegy. Nem lenne ez nagy tragédia, ha a többi tárgyam menne, de ebben az egy tárgyban még bíztam, hogy az 5-ös meglehet.
Szóval ezek a tapasztalataim eddig, várom a válaszokat, hogy más is így érez-e.
#10 akkor mégis honnan kérdezett?
Nem hiszem hogy egy full más szak anyagát kérte számon. És azt hogy tudja bizonyítani a kérdező, hogy az nincs az anyagban?:)
#12 így nehéz segíteni ha nem mondott el a fő információkat. Nem értem a kérdésed célját. Akkor neked se kötelező oda járnod, az egyetem és a tanárok nem fognak változni
Ha az anyaghoz kapcsolódik, akkor mit vársz? Ez egyetem, nem fognak mindent a szátokba rágni, neked kell egyedül felkészülni. Te komolyan azt gondolod hogy csak abból lehet kerdezni amit megbeszéltek órán???
#14 nincsenek, mert ez az egyetem velejárója. Félév végére megszokja az ember, és alkalmazkodik
A kérdés pedig nem erre irányult, konkrétan azt kérdezted hogy "csak engem néznek hülyének az egyetemen vagy másokat is?"
Tehát a tanárokra hárítottad a felelősséget hogy igazságtalanok veled, miközben te nem tudsz kellően teljesíteni. Azért elég más ügy a kettő.
Ha már az első félév után eleged van, akkor szerintem keress más szakot, mert az első félév laza szokott lenni a többihez képest. Mivel ugye titok milyen szakról van szó, csak általánosságban tudunk beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!