Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Csak engem néznek hülyének az...

Csak engem néznek hülyének az egyetemen vagy másokat is?

Figyelt kérdés

Most kezdtem ebben a félévben és már annyi dologtól kiakadtam, hogy leírni is sok.

Hiába tanulok egy tárgyra a zh-kon a kérdések köszönőviszonyban sincsenek a tananyaggal. Sorozatban kapom a ketteseket pedig a munka benne van és tudom is a leadott anyagot, de már elment a kedvem, hogy megtanuljam mert úgyis valami random dolog lesz.

A másik fő bajom hogy az egyik tárgyat két tanár tartotta, az egyik az előadást, a másik a gyakorlatot 4-est és 5-öst kaptam, mégis 4-es lett a beírt jegy. Nem lenne ez nagy tragédia, ha a többi tárgyam menne, de ebben az egy tárgyban még bíztam, hogy az 5-ös meglehet.

Szóval ezek a tapasztalataim eddig, várom a válaszokat, hogy más is így érez-e.

tegnap 21:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
66%

#10 akkor mégis honnan kérdezett?

Nem hiszem hogy egy full más szak anyagát kérte számon. És azt hogy tudja bizonyítani a kérdező, hogy az nincs az anyagban?:)

tegnap 22:36
 12/16 A kérdező kommentje:
A szaktársaim közül többen már ezt a félévet sem fogják befejezni, nemhogy az egész szakot. A szakot nem fogom leíni ne haragudjatok. A zh nem más tárgyakból van összerakva, csak olyan feladatokból áll, amire nem is néztünk példákat, viszont az anyaghoz kapcsolódik. Szóval az a baj itt, hogy a gyakorlati feladatok megoldási módszere nem ugyanaz, amit a zh feladatai megkövetelnek.
tegnap 22:44
 13/16 anonim ***** válasza:
54%

#12 így nehéz segíteni ha nem mondott el a fő információkat. Nem értem a kérdésed célját. Akkor neked se kötelező oda járnod, az egyetem és a tanárok nem fognak változni

Ha az anyaghoz kapcsolódik, akkor mit vársz? Ez egyetem, nem fognak mindent a szátokba rágni, neked kell egyedül felkészülni. Te komolyan azt gondolod hogy csak abból lehet kerdezni amit megbeszéltek órán???

tegnap 22:52
 14/16 A kérdező kommentje:
Arra lettem volna leginkább kíváncsi hogy másnak is vannak-e nehézségei, annak ellenére, hogy az órai anyag jól megy neki.
tegnap 22:55
 15/16 anonim ***** válasza:
33%

#14 nincsenek, mert ez az egyetem velejárója. Félév végére megszokja az ember, és alkalmazkodik

A kérdés pedig nem erre irányult, konkrétan azt kérdezted hogy "csak engem néznek hülyének az egyetemen vagy másokat is?"

Tehát a tanárokra hárítottad a felelősséget hogy igazságtalanok veled, miközben te nem tudsz kellően teljesíteni. Azért elég más ügy a kettő.

Ha már az első félév után eleged van, akkor szerintem keress más szakot, mert az első félév laza szokott lenni a többihez képest. Mivel ugye titok milyen szakról van szó, csak általánosságban tudunk beszélni.

tegnap 23:00
 16/16 A kérdező kommentje:
Nálam a kettő ugyanazt jelenti. Ha egész jól tanultam régen és az órai anyag is egészen jól megy akkor nem azt várja el az ember, hogy kettest kapjon...
tegnap 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!