Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ilyen felelőtlen döntést...

Ilyen felelőtlen döntést miért csinál a Kormány?

Figyelt kérdés
Azt, hogy május 10-én kinyissa az iskolákat. Nos, én ezt ellenzem, mert ez egy felelőtlen sőt egyenesen EMBERT VESZÉLYEZTETŐ döntés.

2021. ápr. 29. 19:37
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekem teljesen jó az internetem itt a vidéki faluban, pedig egyszerre 3-4-en használjuk.
2021. máj. 2. 21:24
 32/35 anonim ***** válasza:
82%
#30 Az kimaradt hogy a tanárok is átestek a póniló túloldalára, ugyanis hivatalosan az iskola (középben) 14:20 ig tart erre fel 17 órakor is jön az anyag hogy oldd meg este nyolcig, kösz én ezt így nem folytatnám (volt hogy a matekot kellet megoldani kaptuk 22 órakor küldd vissza 23 kor koszinusz vagy tököm tudja milyen tétel volt és dögnehéz volt). A suliba legalább ilyen téren korlátozva vannak és nem esnek át a póniló túloldaára
2021. máj. 2. 23:02
 33/35 anonim ***** válasza:
szólni kell az iskolának akkor, nálunk soha nem volt ilyen eset
2021. máj. 2. 23:09
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

#33 Tudod hányszor szóltunk már? Sokszor...

Az a nem megérthető hogy mi a jó túrós mákos édes mákért nyomtatták ki szerintük azt a sz** órarendet, ezt nem fogom tudni megérteni (mi megkaptuk egy xls doksiban nem hosszú csak kikerültek a készségtantárgyak ennyi) ha megértenék hogy hogyan működik az órarend a kréta az ember legjobb barátja a gugli és még sorolhatnám hogy mi akkor jobb lenne. Az osztályom meg szerencsére olyan platformokat választott aminek egyike se megy firefoxal... Chrome felejtős kb 80K ezerszer próbáltam feltenni, fel is ment, de újraindulás után eltűnik (nem nem fogom újrarakni a gépemet, azért a chrome-nál fontosabb adatok vannak rajta, pl a nehezen beszerzett tanagyag) telefonon meg a hálózati sebesség olyan mértékben botrány hogy az elfogadhatatlan számára sőt telefonnal abszolút nem működnek ezek az oldalak.

2021. máj. 2. 23:22
 35/35 anonim ***** válasza:
ja és minden más ami cefsharp vagy blink motort használ (nem tudom miért csinálja ezt a gép de már win7 tel se szerette a chromet)
2021. máj. 2. 23:24
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!