Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ilyen felelőtlen döntést...

Ilyen felelőtlen döntést miért csinál a Kormány?

Figyelt kérdés
Azt, hogy május 10-én kinyissa az iskolákat. Nos, én ezt ellenzem, mert ez egy felelőtlen sőt egyenesen EMBERT VESZÉLYEZTETŐ döntés.

2021. ápr. 29. 19:37
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
95%

Én is remélem, hogy végül az utolsó pillanatban meggondolják magukat és mégsem megyünk vissza. Nem a lustaság vezérel, két percre van a sulim, nem esik nehezemre odamenni. Azonban egy hónapért... most eltekintve a vírustól, ez azért is nagyon remek, mert minden diák szokjon vissza egy hónapért, hogy az eddig csak a lényeges megtartott órák helyett mindegyik, a sok fölösleg, mint a hittan, informatika (kinél mi, nálunk rossz vicc a tanár), tesi (semmi nem kell csinálni, csak időpazarlás, és mozgok eleget anélkül is). Minek legyünk egy hónapért leterheltek. Ha így lenne, meg kéne tenni és kész, és nem a normális rendszer ellen lázadok, hanem azért, mert egy hónap alatt aligha szokunk vissza, addig meg mosott xarok leszünk. Fő probléma, hogy oltással is, amennyit ez a vacak mutálódott, el lehet kapni, apám meg krónikus beteg, így is az enyhébbet kapta a betegségei miatt a vakcinából. Én tisztességesen betartottam a szabályokat, mindenhol maszk, 2 méter távolság, eljárni se jártam el már mióta a szükséges dolgokon és kuty sétán kívül. Nade az osztályból mindenki más az 5 centit nem tartja egymástól, egymás kajájába esznek és italából isznak, maszk hordás pedig szintén felejtős! Ráadásul emlékszem, már a második órán szenderedtem a maszkban, óra közepén. Hadd ne így kelljen napi 7-8 órát kibírni. Pedig bizony egyáltalán nem tartom szupernek a távoktatást, de annyira rossznak se, hogy ezt a maradék időt ne lehessen kibírni.

19/l

2021. ápr. 29. 23:11
 12/35 A kérdező kommentje:
#12 Aláírom
2021. ápr. 30. 12:04
 13/35 anonim ***** válasza:
0%
Egy középsulis gyerek már beoltatthatja magát Pfizer vakcinával. Az első adag már kellő védelmet nyújt az ellen hogy ne halj bele. Kész megoldva. Be vagytok oltva, lehet menni suliba, düböröghet a gazdaság.
2021. ápr. 30. 19:24
 14/35 anonim ***** válasza:
93%
#13: Most még nem, de regisztrálhat. Oltás csak május 10. után lesz nekik.
2021. ápr. 30. 19:56
 15/35 anonim ***** válasza:
85%
#11 Minthacsak a saját osztályom leírását olvasnám. Én se szeretnék összeszedni semmit.Ezzel én is egyet tudnék érteni de nálunk a táv oktatát katasztrófa, nincs normális internet, felszerelés a kréta meg pff. fuj, szivesebben mennék vissza a sulipadba.
2021. ápr. 30. 21:46
 16/35 anonim ***** válasza:
16%
#11 (poén) és ennyi kockázat kell :D
2021. ápr. 30. 21:49
 17/35 anonim ***** válasza:
0%
A teraszon inni, egymás szajaba köpni nem kötelező, de a suliba menni igen!!
2021. ápr. 30. 22:15
 18/35 anonim ***** válasza:
16%
Előbb utóbb úgyis ki fogják nyitni és ha tényleg ki kell nyitni inkább most tegyék mert akkor június július és augusztusban visszaszorítható a 1234 - ik hullám és szeptembertől lehet menni suliba megint. Egyébként szigorú szabályokat betartva vissza lehet menni (szájmaszk, kézfertőtlenítő alap tartozék ma)
2021. máj. 1. 00:22
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
aki még nem írta volna alá: [link]
2021. máj. 1. 13:52
 20/35 anonim ***** válasza:
85%

Nem ide tartozik, de 12 év felettieket is fogják majd oltani, ha jól látom?

Én lemaradtam a 16 felett

2021. máj. 1. 20:35
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!