Megírhatom a szakdogámat mielőtt még teljesíteném az összes kötelező tantárgyam?
Figyelt kérdés
A 6. félévemben vagyok BGE kermark levelezőn (7 féléves), már felvettem a kutatásmódszertan tantárgyat- ami a szakdolgozat előtt kell felvenni, de mivel van 2 kötelező tantárgyam, amit nem tudtam felvenni erre a félévre, úgy néz ki hogy csúszni fogok. A következő félévem (az utolsó) szólna a szakdogáról/záróvizsgáról, de muszáj leszek teljesíteni ezt a két tárgyat a következő félévben.Lehet olyat, hogy megírom a szakdogámat a 7. félévben és teljesítem a 2 kötelező tárgyamat, de záróviszgázni már csak a 8. félévemben megyek.ma 10:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!