Állami képzés alapszak utolsó félévében is kötelező a 18 kredit teljesítése?
Alapképzés utolsó félévére úgy néz ki, hogy alig maradna tantárgyam. Tudom, hogy ha állami képzésen vagyok és az utolsó 2 félévben nincs meg átlagosan a 18 kredit/félév, akkor átraknak önköltségesre. De ha ez az utolsó félévem lenne, viszont mennék utána mesterképzésre, akkor a mester első félévére hatással van az alap utolsó féléve, vagy mivel azt a képzést befejeztem és újat kezdek, nem lesz rá hatással?
Lényegében azt érdekelne, hogy elég ha az utolsó félévben csak 6 kreditem lesz (utolsó előttiben 28) vagy fel kéne tölteni szabválokkal, annak érdekében hogy a mestert képzést is államin végezhessem?
Nem. Eleve évente kell 36
Másrészt mit tesznek? Elveszik az állami ösztöndíjat a következő félévtől? Jajj, ne. Úgyse lesz következő féléved azon a képzésen.
Ahogy előző mondta 36 kredit kell.
Mesternél pedig külön dől el a pontjaid alapján hogy bekerülsz -e államira vagy sem. Nincs köze ahhoz hogy a bsc alatt önköltséges v államis vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!