Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A Bp-i Kölcsey Ferenc gimnáziu...

A Bp-i Kölcsey Ferenc gimnáziumba a francia NYEK-re mennyi esélyebb van bejutni hogy ha a hozott pontszámaim 116 pont(még nem szóbeliztem)?Az írásbelin 66 pontot értem el és 50 pont a vitt pont szám?Illetve mire számítsak a szóbelin?

Figyelt kérdés

febr. 8. 15:54
 1/1 anonim válasza:
Remélem nem ma mész vagy a szóbeli előtt látod még ezt az üzenetet. Szerintem simán van esélyed bejutni, csak egy nagyon jó szóbeli kell. Nekem anno a szóbelin húznom kellett egy szöveget, amelyben sok szóismétlés volt, nekem pedig át kellett azt írnom úgy, hogy ne legyen benne. Aztán dixit kártyák közül húztam 6ot asszem és egy történetet kellett alkotnom, viszont volt lehetőségem arra, hogy egy kártyát ne használjak fel. Aztán volt, hogy beszélni kellett picit magamról. Összessegeben egy nagyon pozitív élmény volt, azért is járok ide. Melyik tanárokhoz hívtak be szóbelizni?
márc. 6. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!