Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A Gárdonyi Géza gimnázium jó...

A Gárdonyi Géza gimnázium jó iskola?

Figyelt kérdés
Engem a biológia kémia tagozat érdekelne. A tanárok milyenek?

ma 10:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Visszakérdezek: SZÁMODRA mitől jó egy iskola és mitől jó egy tanár?
ma 11:38
 2/5 A kérdező kommentje:

Szia. :)

Nekem akkor jó egy tanár, ha jól bánik a tanulókkal jól eltudja magyarázni az anyagot...

Egy iskola pedig akkor, ha jó a diák közösség, sikeresen lehet tovább tanulni..

ma 12:44
 3/5 anonim ***** válasza:

"el tudja magyarázni" - ugye? Így helyes!

Minden iskolában vannak olyanok, akiket kedvelnek és akiket nem kedvelnek a diákok. Más kérdés, hogy ez mire vélhető.

A matekra menj rá, mert az a sarokpont!

A diákok meg olyanok, mint máshol; vannak klikkek, természetesen eltérő belső szabályokkal. Nyilván vannak, akik az agyukat és magukat játsszák, vannak, akik periférián vannak, vannak, akik tanulnak stb.

Szerintem rossz ilyen téren a kérdésed.

ma 12:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod. Ha nem érted a kérdésem nyugodtan tovább mehetsz, nem kell minden áron kijavítani a legkisebb hibámat is.
ma 13:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Sajnálatos, ha kiakadsz, amint szembesítenek a hibáddal! - ráadásul azért relatíve korrekt stílusban.

Az életben hogy fogod így viselni a kritikát?

Azt ne feledd el, hogy a gimik is szelektálnak helyesírás alapján - sok egyéb mellett. Mondjuk az is igaz, hogy a bioszkémián nem az írástudásoddal fogsz villogni.

Azok, akik bioszkémiára akarnak menni, gyakran orvosi álmokat dédelgetnek és ha ez nálad is így van, javaslom, elsőnek fejleszd a jellemed, mert kamaszkorban ez el fog kaszálni, és pl egy ilyennel a SOTE már ki is esett.

ma 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!