Igaz, hogy 2021.01.11.-től visszatérnek a jelenléti oktatásra a középiskolások?
Mondott olyat OV, hogy visszamegyünk a suliba, mert már több embertől is azt lehetett hallani, hogy ezt mondták, ezt mondta. Igaz ez?
Normális válaszaitokat köszönöm.
Csak úgy nyissanak vissza, hogy ha itt tavasszal a jó időben megint be kellesz zárkózni esküszöm át megyek konteó hívőbe és minden szabályt megszegek, a falaimra pedig kiplakátozom Gödény képeit.
Még magamra is tetováltatom, hogy fck korona egy Gődény arc kíséretében.
"Ha esetleg mégis elterjedne, akkor sincs nagy baj, mert a vakcina arra is hatásos."
De azért van némi átfutási ideje annak, hogy legalább azokat, akik akarják, beoltsák (főleg, ha a második oltást is hozzávesszük), és a (főleg a sokkal gyorsabban terjedő) vírus meg addig nem vár...
Annyi a hivatalos, hogy az a terv, hogy jan. 11., erre készülnek - de régóta minden ilyen mellé oda van téve, hogy a járványügyi helyzet miatt bármikor bármi változhat (nyilván lehetőleg nem egyik napról a másikra, ha egy mód van rá).
Mindenesetre készülj egy halom dolgozatra még a félévzárás előtt.
"Mindenesetre készülj egy halom dolgozatra még a félévzárás előtt."
pöttyet nehezen mert a félév zárása jegyek tekintetében (nálunk) jan 10-ig meg kel történjen (ld házirend) így a jan 11. az már II. félév a jegyadás szempontjából.
Dolgozat meg 11-ig lehet bármennyi. Online. Ahogy eddig.
"a félév zárása jegyek tekintetében (nálunk) jan 10-ig meg kel történjen (ld házirend)"
A félév utolsó napjáig joga van a tanulónak mindenféle dolgokhoz, amit a házirend nem írhat felül.
"Az elmúlt napok számait nézve"
Egyre kevesebben vannak kórházban is, lélegeztetőgépen is, házi karanténban is, az aktív esetek száma is egyre kisebb... Mire gondolsz? Az, hogy ma többen haltak meg, mint tegnap, még mindig belefér szerintem. (Én is sokszor reménykedtem már, hogy máshogy lesz majd, mint ahogy tervezik a közoktatással kapcsolatos dolgokat, de eddig sose jött be. :D)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!