Igaz, hogy 2021.01.11.-től visszatérnek a jelenléti oktatásra a középiskolások?
Mondott olyat OV, hogy visszamegyünk a suliba, mert már több embertől is azt lehetett hallani, hogy ezt mondták, ezt mondta. Igaz ez?
Normális válaszaitokat köszönöm.
"Ma több tanár is mondta és említette, hogy jan.11.-én személyesen találkozunk az iskolában és"
teljesen mindegy mit pofáznak sok tanár azt pofázta nem lesz egyáltalán zár (és lett....) majd azt pofázták de csak dec 11-ig tat (hát nem addig tart....) stb
pofáznak össze vissza.
volt olyan aki azzal indított szeptemberben hogy na 1-2 hét és leállunk. hát nem álltunk. majd "ha eddig nem álltunk le már nem is fogunk" hát ez se jött be...
pofáznak összevissza.
"n és dolgozatok várhatóak,Í"
átlátszó szar gyenge lejárt avétos pszichológiai húzás semmi több.
Nem lesz abból semmi sem.
Halottak is megint emelkednek ráadásul.
Mondjuk én nem bánom, mert ha visszamegyünk akkor elkezdenek minket megint csesztetni a szalagavatói próbákkal. Szerintem senkinek sincs se kedve, se ideje minden nap órák után estig táncolgatni csak azért, hogy aztán február-márciusban talán előadhassunk valamit.
"Halottak is megint emelkednek"
Nem a halottak emelkednek, hanem a számuk...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!