Igaz, hogy 2021.01.11.-től visszatérnek a jelenléti oktatásra a középiskolások?
Mondott olyat OV, hogy visszamegyünk a suliba, mert már több embertől is azt lehetett hallani, hogy ezt mondták, ezt mondta. Igaz ez?
Normális válaszaitokat köszönöm.
#31 Az volt a terv az iskolabezárással, hogy ellaposítsák a járvány görbét.
Ez megtörtént, mégis mi a francért ne mennénk vissza? Mostmár vakcina is van.
"Mostmár vakcina is van."
Azért még eltelik pár hónap, mire mindenkit beoltanak, vagy legalábbis annyi embert, hogy vissza lehessen térni a megszokott ügymenethez minden téren.
"diákok nem terjeszthetik"
Mondtam én ilyet? El tudják kapni, és tovább is tudják adni, DE a középiskolában sokkal hatékonyabb a védekezés, mint egy általános iskolában, vagy a bölcsioviban, ahol még maszkot sem hordanak, és a pedagógus törli a gyerek s*****t is. Ha (néhány kivételtől eltekintve) ezek sem váltak járványgóccá, akkor egy középiskola hogy lenne az?
Akkor igen, igaz.
Én ezt a cikket nem láttam azért írtam, hogy még bizonytalan de akkor ez így már fix.
Remélem a kijárási tilalom és minden egyéb fszság is feloldódik végre...
Szövegértés egyes.
Az idézett cikkben: "január első hetében még digitális oktatás lesz a tervek szerint."
Tervek szerint... érthető ez mit jelent vagy fordítsam le magyarról magyarra?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!