Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A Károli Gáspár Református...

A Károli Gáspár Református Egyetem pszichológia alapképzése milyen színvonalú/fókuszú az ELTE-hez képest?

Figyelt kérdés
Az ELTE csak nappalin indítja (és arról tudom, hogy az elméleti tudást magas szinten várják el) de én munka mellett szeretném elvégezni. (Az SZTE meg annyira messze van tőlem, hogy az sajnos kizárva.) Erősen elméleti érdeklődésű vagyok, a kognitív/kutatási irány érdekelne majd. Lehet abból hátrányom, hogy az alapképzést egy - ahogy mondják a Károlira - "gyakorlatorientált" egyetemen végzem? Vagy az alapképzés terén akkora különbségek nincsenek?

tegnap 20:01
 1/1 anonim ***** válasza:

Alapképzés téren nincsenek nagy különbségek. Mesterképzésnél már csak-csak szakosodsz, de ott is egységesítve van, a specializáció nagyon magas mértékben nem befolyásolja a további szakirányú képzések irányát.

Viszont azt fontos tudnod hogy a Károlin nem hétvégi levelező van, hanem minden hétfő, kb fele-fele arányban online és személyes alkalmak (teljes hétfő, 9től kb 6ig vagy tovább) és egy félévben csak egy gyakorlati napról tudsz hiányozni a tömbösítés miatt.

tegnap 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!