"Most volt az RTL Híradóban, hogy pénteken születik döntés."
Elég az akkor. De minek sietni, vasárnap este 22 órakor van egy késő esti híradó, elég akkor is , nem?
2021. jan. 6. 19:36
102/119 anonim válasza:
Ne már... Nálunk holnap lesz értekezlet. Akkor mi értelme lesz, ha úgyse fog tudni még mondani semmi érdemlegeset az igazgatóság?
2021. jan. 6. 20:09
103/119 anonim válasza:
hát ezt beszéld meg az igazgatóval.... a mi igazgatónk olyan "okos" volt hogy írásos hírlevélben kiküldte hogy 11-től nyitás.
na most ha mégse, akkor égünk mint a rongy.
2021. jan. 6. 20:15
104/119 anonim válasza:
Hogyhogy égtek? Ő ég, nem? Vagy a szülőknek is kiküldte? Mert akkor igen, akkor az egész sulit égeti. De tudják a szülők is, hogy még semmi se végleges, hogy az csak a terv (volt?).
2021. jan. 6. 20:17
105/119 anonim válasza:
Ez olyan hülyeség... Minek ilyet küldözgetni?
Nem biztos, nem ő döntötte el, változhat, amúgy is megtudnák a levele nélkül is... Nem értem.
2021. jan. 6. 21:31
106/119 anonim válasza:
Hát ez k*rva jó. Akkor valaki mondja már meg nekem, hogy nyaljam be a 70 oldal törit és a 30+ oldal földrajzot vagy készüljek a szóbelimre? Mert a kettőt együtt a büdös életbe se tudom szinkronba hozni ha közben ugyanúgy órákra kell járnom és házikat/beadandókat csinálnom. De Legalább tudom honnan ered a szokás, hogy az iskolák is mindent az utolsó pillanatban mondanak el xd
2021. jan. 6. 23:26
107/119 anonim válasza:
"nyaljam be a 70 oldal törit és a 30+ oldal földrajzot vagy készüljek a szóbelimre? Mert a kettőt együtt a büdös életbe se tudom szinkronba hozni ha közben ugyanúgy órákra kell járnom és házikat/beadandókat csinálnom."
Hogyhogy közben? Vagy bejárni kell, vagy otthonról tanulni. Mindkettőt nem. Gondolom, nem máról holnapra adták fel ezt mind.
Egyébként meg majd kérdezd meg a tanáraidat, amikor már lesz végleges döntés. Kommunikálj.
2021. jan. 6. 23:31
108/119 anonim válasza:
Az online oktatás alatt a tesin kívül az összes óra megvolt tartva, feleltetve voltunk és beadandókat csináltunk vagy házikat adtunk be. Aztán draga tori/foci/kommunikáció tanárunk fejéből kipattant, hogy ha mi vissza megyünk hétfőn (már pedig szerinte visszamegyünk) Mind a 70 oldal törit és 30+ oldal földrajzot számonkéri első és második óraban. Viszont én szóbelizem angolból és arra készülnöm kell. Van 6 napom a törit és a focit megtanulni, ezen felül készülnöm kell a szóbelire és tanulni a következő órákra hisz bármikor felelhetsz vagy írhatsz. És itt nem tudsz puskázni.
2021. jan. 7. 00:24
109/119 anonim válasza:
#108 Erre mondják: szopás
2021. jan. 7. 01:00
110/119 anonim válasza:
Ha tudsz angolul, mit kell arra készülni? Évek óta készülsz, elég az. Csak oda kell tenni magadat, előtte meg aludni egy nagyot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!