Érdemes ennek nekifogni? (Egyetemkezdés? Halasztás? Diákhitel? )
Most azon gondolkoztam el, hogy mivel nem állok jól anyagilag, így nem próbálnám meg idén az egyetemet, csak később. Erre milyen lehetőségeim vannak? Újra kellene felvételiznem? (Egyébként államilag támogatottra vettek fel, Miskolcra.) Vagy beszólok az egyetemre, kitöltök valami papírt és jövőév szeptemberétől folytatom vagy így csökken az államilag támogatott féléveim száma?
Azon gondolkoztam, hogy valaki 1 éves OKJ-t el kellene végezni és amellett dolgozni. Amit megkeresek, azt félretenni és azzal a kis tőkével nekifogni a felsőoktatásnak, mert diákhitellel nem akarom magam egy életre eladósítani.
Szerintem azért sokat számít, hogy mennyi idős vagyok, mert általánost is egy évvel később kezdtem, most is nyelvibe jártam.
Köszi a válaszokat! A hülyeségtől kérlek, kíméljetek! :D
gtk...könyvek nélkül elvagy jól,fénymásolás drága,manapság szkennelve küldözgetjük (igaz nem gazdász,hanem műszakis vagyok,de rengeteg gazdász ismerőssel)
koli 8ezer per hó
buszbérlet 3200
és dolgozhatsz ha akarsz suli mellettt,én is dolgozok elsőtől kezdve
ha dolgozni szeretnél egyetem mellett,irj privit,segitek,rendes hivatalos diákszövetkezet,aki akar,tud dolgozni,szeptembertől májusig kevés a dolgozni akaró diák
diákhitel...diákhiteleztem én is,kb 1 éve nem,mert diákmunkáól megvan a havi 60-70em,albit tartok fenn...te is megtudod...
bsc 7 félév,msc 4 félév,1 féléved még mindig marad,amit csuszol,és ingyen van...
kérdezz nyugodtan,én ide járok 4 éve,másoddiplomámat csinálom szeptembertől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!