Hogy tudnék nekifogni könyvet írni?
Figyelt kérdés
Régen nagyon sok mesét irtam de ezekből már kinőttem.Sokan mondták hogy van hozzá tehetségem.A történet végét már kitaláltam de az eleje még nincs meg.Nagyon szeretek olvasni és ha ezen gondolkozom mindig olyanok jutnak eszembe amiket már megirtak.és nem szeretném koppintani őket.2011. júl. 2. 11:42
1/4 anonim válasza:
Szerintem fogj papírt,ceruzát és kezdjed el lejegyzetelni a regény ötleteidet.
A végét kibírod találni de az elejét nem?
Szoktál nézni filmeket? Azok is úgy kezdődnek hogy bevezetik a történetet: a szereplők bemutatása,a táj leírása...
Biztosan van olyan szereplőd vagy gondolataid amik nem ugyanolyanok a mint a másik regényben...
Milyen regény ötleteid vannak egyáltalán?
2/4 anonim válasza:
Alkoss jellemzést a szereplőidnek, ha szeretsz rajzolni rajzold le őket, ahogy elképzeled, úgy könnyebb lesz. De írj külső-belső tulajdonságokat, kort, nemet, stílust, lakhelyet, családot, szerelmet nekik. mintha kis önéletrajzuk lenne. :D
3/4 anonim válasza:
Kinőttél a mesékből? Pff. Hiszen a legtöbb meseíró mind felnőtt.
Írni? Leírod az ötleteidet, és összerakod. Jól kidolgozod, és elküldöd kiadóknak.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat.:)
utolsó: úgyértem hogy kinőttem,hogy már nem meséket szeretnék írni.
2011. júl. 2. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!