Valaki szeretne nekifogni a 90 naposnak? Oktobertol szeretnem elkezdeni, irjatok elerhetoseget vagy privit s beszelunk (:
kevés ember van, aki direkt szétb.aszná a szervezetét, gondolom egy szándékosan rossz étkezési szokás következményeivel valamilyen szinten tisztában vagy.
és egy érdekes dolog: emberek bevállalják, hogy hiányosan táplálkoznak így hosszú távú egészségügyi problémákat okozzanak maguknak, de arra még senki sem jelentkezett, hogy az ütéstechnikáimmal kísérletezhetnék rajtuk.. pedig abból ha akarom felépülne 10-20 nap alatt, nem úgy mint egy koplalással legyengített állapotból..
nem fura?
Kedves elso valaszolo: valoszinu azon kevesek koze tartozom,aki szetbassza az egeszseget,ez a 90 napos az enyhebb formaja lenne,ennel sokkal drasztikusabbakhoz mar folyamodtam..es nem igaz,hogy nem sportolok,sot naponta es eleg sokat,de egyszeruen etel-fuggo vagyok
Masodik valaszolo,ha esetleg adnal valami elerhetoseget,mert privit nem tudok kuldeni
ebben a társadalomban a "drasztikus" étkezési anomáliákat követőket láttad már? vagy felhíztak jó zsírosra, vagy anorexiások. ez objektív dolog megint, nézz szét az utcán, akár kérdezd meg ki fogyókúrázott. kövér vagy zsíros emberek közül nagy arányban fogsz találkozni olyanokkal, akik fogyókúráztak már párszor. szerintem amúgy általában0 látszik rajtuk.
más társadalmakban, pl Afrikában aki szélsőségesen megvonja a tápanyagokat a testétől, inkább éhen hal, nekik nincs lehetőségük vissza hízni. de hát, Európában élünk.
étel függő vagy: mit mondhatnék, én is. én annyira, hogy ha nem figyelek legalább egy kicsit tudatosan arra, hogy tömjek még egy kis ételt, akkor az edzéssel leadott energia miatt fogyássá billenhet át az energiamérlegem, baromi könnyen. én ezt nagyobb függésnek látom.
Szia!
Én is nagyon erősen gondolkodom... Egyszer már értem el vele eredményt.
Aczél!
Ha Neked még nem volt orvosi problémád, ami miatt könnyebben hízol el akár a napi normàlis mennyiségű ételektöl rendszeres mozgàs mellett is, akkor Te egy szerencsés ember vagy!
Vagyunk pàran, akik sajnos hajlamosabbak vagyunk a zsírok elraktározására!
Persze vannak,akik ezzel magyaràzzák a falánkságukat is, de nem kell mindenkit elítélni, és durván leszòlni, mert nem a Te elveidet osztják!!!
Okosan használva sokaknak segìt az orvosi diéta!
természetesen.
de akkor miért a 90 napos kategóriába írtok? ez gondolom nem véletlen. ha ezen a módon kezdtek étkezni, akkor mit vártok? tápanyaghiány miatt a testetek majd nem raktároz? hát hogyan működik a szervezet?
nem szerencsés vagyok, csak harcművész. ez majdnem olyan mint egy kemény sport, amivel túl sok energiát elpocsékol a szervezet. így nem olyan könnyű tartalékot felhalmozni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!