Biotech protein power tapasztalok valaki? Egesz jo aron van 4kg 30k Dieta alatt fogyasztanam edzesek utan.

"Biotech protein power tapasztalok valaki?"
Rossz ízű, rosszul oldódó szójafehérje.
"edzesek utan"
Miért edzések után?

#1 szója és tejsavó fehérje. Elvileg laktózmentes, de nekem korábbi elvileg laktózmentes fehérjére kijött az érzékenységem, bár extrém eset vagyok ilyen téren. Gondolom azért edzések után, mert él még a tévhit, hogy edzés után gyorsan fehérjét kell enni. Kár igazából nem származik belőle, bár valójában alvás közben termelődik az a hormon ami az izomregenerációért felel, szóval az egész napos bevitel számít.
Én azt tanácsolom kérdező, hogy ne vegyél egyből ekkora kiszerelést, hanem kisebbel kezdd, hogy tetszik-e az íz, állag, kijön-e rá valami érzékenység (a szója és a tej is allergén). Ha bejön, akkor vegyél nagyobbat, ha nem, akkor kísérletezhetsz tovább.

Tanácsom hogy nagy kiszerelést ne vegyél. 800 gramm vagy jobb esstben 1.5 kg után már gyűlölni fogod mindenestül.
Ráadásul (szerintem) ízre és állagra a bioteches fehérjék a legrosszabbak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!