Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Biotech protein power tapaszta...

Biotech protein power tapasztalok valaki? Egesz jo aron van 4kg 30k Dieta alatt fogyasztanam edzesek utan.

Figyelt kérdés
febr. 3. 18:08
 1/4 anonim ***** válasza:
38%

"Biotech protein power tapasztalok valaki?"

Rossz ízű, rosszul oldódó szójafehérje.

"edzesek utan"

Miért edzések után?

febr. 3. 18:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

#1 szója és tejsavó fehérje. Elvileg laktózmentes, de nekem korábbi elvileg laktózmentes fehérjére kijött az érzékenységem, bár extrém eset vagyok ilyen téren. Gondolom azért edzések után, mert él még a tévhit, hogy edzés után gyorsan fehérjét kell enni. Kár igazából nem származik belőle, bár valójában alvás közben termelődik az a hormon ami az izomregenerációért felel, szóval az egész napos bevitel számít.

Én azt tanácsolom kérdező, hogy ne vegyél egyből ekkora kiszerelést, hanem kisebbel kezdd, hogy tetszik-e az íz, állag, kijön-e rá valami érzékenység (a szója és a tej is allergén). Ha bejön, akkor vegyél nagyobbat, ha nem, akkor kísérletezhetsz tovább.

febr. 3. 19:23
 3/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat,tenyleg furan irtam azt az edzesek utant :D egesznapos bevitelen vagyok perszee.
febr. 3. 19:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Tanácsom hogy nagy kiszerelést ne vegyél. 800 gramm vagy jobb esstben 1.5 kg után már gyűlölni fogod mindenestül.

Ráadásul (szerintem) ízre és állagra a bioteches fehérjék a legrosszabbak

febr. 4. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!