Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 13 évesen korán lenne nekifogn...

13 évesen korán lenne nekifogni testépitéshez?

Figyelt kérdés

Engem nagyon izgat ez a téma,nagyobb önbizalmam lenne,ha izmost testem lenne.az osztályból én vagyok legerösebb,vita nélkül:)de ez nem látszik annyira a testemen:S

ha már nekifognák akkor milyen gyakorlatok segitenének a legjobban?milyen gyakran kell csinálni?válaszokat elöre köszönöm.

ui:helyesirásért bocs,magyar billentyüzetem nincs,az ékezetes betüket alt+koddal irtam,hogy legyen érthetöbb amit irok.

2011. júl. 1. 23:22
 1/7 anonim ***** válasza:

heti 3 atmozgato edzes kell,es ezt olvasd el:

[link]

kozepesen nehez sulyok,sok kaja es vitaminok,bocs de nem mo-rol irok jelenleg en is csak igy tudok

2011. júl. 1. 23:26
 2/7 A kérdező kommentje:

szoktam itthon sulyozni,van egy 4kg-s,meg egy 10kg-s.a 4es már eléggé könnyü,a 10es peddig olyan,hogy ha 1 kézzel fogom akkor döl jobbrol-balra a kezembe(ez egy ilyen réfi fajta,van 20 éves)de ha 2 kézzel meg megint nem jó...

sportolni sportolok:suliba tesi orákon kézilabda,a kapusok réme vagyok:)

bringázni szoktam elég gyakran,1 idelye meg akarok menni futni,de még nem jött össze:(

2011. júl. 1. 23:27
 3/7 anonim ***** válasza:

A termekbe általában 14 éves kortól adnak bérletet.

Arnold és sok más híres testépítő is 13-14 évesen kezdte a testépítést.

2011. júl. 1. 23:36
 4/7 A kérdező kommentje:
Aha,értem.van 1-2 ember,aki azt mondta,hogy 15 éves kortol válalná a termet,de én nem akarok annyit várni,megelözöm kicsit öket:)
2011. júl. 1. 23:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Menj el addig valami küzdősportra, hasznos tudást szerzel, és meg is izmosodsz a kondiig. :)
2011. júl. 1. 23:54
 6/7 ✮ʝօк&# ***** válasza:
Az ilyen felfogás az amitől a kondizó fiatalok nagyrésze olyan alacsony mint a mosdókagyló.A testépítéssel várj még 1-2 évet, mert a kérdésed alapján fingod sincs az egészről,és túl fiatal vagy még ahhoz, hogy semmit nem tudva róla tönkretedd magad a helytelen gyakorlatvégrehajtással stb. 15 éves korodig szerintem is inkább küzdősport.Ne félj, attól is jócskán megnőhet az önbizalmad ha ügyesen nyomod. Ez az én véleményem :)
2011. júl. 2. 08:15
 7/7 anonim válasza:

"Az ilyen felfogás az amitől a kondizó fiatalok nagyrésze olyan alacsony mint a mosdókagyló"

Inkább a te felfogásod rossz, ugyanis attól hogy súlyzózik, nem marad alacsony, ez puszta genetika. Addig egyáltalán nem áll meg a növésben, amíg a súlyok nem olyan nagyok, hogy képesek legyenek úgy összeszorítani a hosszú csontokat, hogy ne nőjenek tovább. Legjobb példa Arnold Schwarzenegger... A többivel viszont egyetértek.

2011. júl. 18. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!