Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szégyen, ha csak fizetős...

Szégyen, ha csak fizetős egyetemre vettek fel?

Figyelt kérdés

344 pontom volt, a szakok, amikre jelentkeztem meg mind 400 körül vannak. Szerencse, hogy a fizetősöket is megjelöltem mindegyiknél, de soha nem is mertem volna gondolni, hogy arra kell majd mennem :(

Most nagyon sz@rul vagyok és szégyellem magam, főleg a családom miatt.

2010. júl. 22. 20:44
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Én is úgy néz ki Szegedre megyek szociológiára és én is fizetősre:D Te merre laksz?
2010. júl. 27. 18:32
 32/33 A kérdező kommentje:

Tényleg?? MSN?

Nekem ma küldték a hivatalos levelet. Szegedi vagyok :)

2010. júl. 28. 15:11
 33/33 anonim ***** válasza:
Komoly:D Úgy volt, h államira jelentkeztem, de nem vettek fel és majd most pótfelvételin jelölöm a szociológiát, úgy meg tuti felvesznek remélemXD azért is néztem fel erre az oldalra, hátha találok csoporttársat és lám bejött:D Ide nem írom ki az msn-em, de mindjárt beállítom, h privát e-mail-t tudj írni és majd ott megadom;)
2010. júl. 29. 14:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!