Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szégyen, ha csak fizetős...

Szégyen, ha csak fizetős egyetemre vettek fel?

Figyelt kérdés

344 pontom volt, a szakok, amikre jelentkeztem meg mind 400 körül vannak. Szerencse, hogy a fizetősöket is megjelöltem mindegyiknél, de soha nem is mertem volna gondolni, hogy arra kell majd mennem :(

Most nagyon sz@rul vagyok és szégyellem magam, főleg a családom miatt.

2010. júl. 22. 20:44
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
16%
Szégyellheted is magad! Hogy képzeled, hogy a családodat költségekbe vered? Ássad el magad, jó mélyre!
2010. júl. 22. 20:45
 2/33 anonim ***** válasza:
69%

nemgáz, egyáltalán! A lényeg h bent vagy! A családodnak meg szépen megmutatod első év végén h jól tanultál, és átsoroltak államilag támogatottra! (:

Fel a fejjel, nem szégyen! Senki se fogja tudni a suliba h fizetősön vagy!

3/33 anonim ***** válasza:
36%
Attól függ, milyenek a szüleid, milyen suliba jártál. Tudom, nem ilyen válaszra számítasz, de nekem szégyen lenne.
 4/33 anonim ***** válasza:
75%
Dehogy szégyen!!! A te diplomád is ugyanannyit fog érni, amit aki államira járt. Szóval teljesen mindegy.
2010. júl. 22. 20:46
 5/33 anonim ***** válasza:
69%
szerintem akkor sem az. Bár megteheti h újra érettségizik, és majd jövőre megy megint...
 6/33 anonim ***** válasza:
39%
erre találták ki a diákhitelt. és nem gáz
 7/33 anonim ***** válasza:
100%
Mennyibe kerül egy félév?Egyébként gyorsan keress valami melót,hogy legyen induló tőkéd,aztán dolgozz suli mellett is.Nehéz lesz,de meg tudod csinálni,főleg a családod támogatásával.Azt hiszem,ha nagyon jól tanulsz át tudsz kerülni államira.Ha meg ez nem sikerül,ott van a diákhitel.
2010. júl. 22. 20:47
 8/33 A kérdező kommentje:

A szüleim nem ilyen konzervatív értelmiségiek, ha erre gondoltok, csak hát nem voltam eddig se egy mintagyerek, és már sokszor fájdalmat okoztam nekik.

130 ezer egy félév, belehalni nem fogunk, nekem is van valamennyi pénzem és lesz is még, ha elmegyek újra dolgozni, de most úgy érzem, hogy még a kaját se érdemlem meg.

Azt se tudom, hogy van ez az egész, a fizetős külön szak vagy egy csoportban leszek az államisokkal?

2010. júl. 22. 20:53
 9/33 anonim ***** válasza:
64%

Ez egyéni értékrendtől függ. Nekem gáz lenne, én nem mentem volna el költségesre, hanem megpróbáltam volna még egyszer. Nekem kllemetlen lett volna, ha a szüleimnek kell fizetni emiatt.

De ha a szüleid megengedték, hogy bejelöld, akkor vszínűleg nekik nem probléma.

De attól, hogy én nem mentem volna költségesre, még nem nézek le senkit azért, mert fizetősre jár.

2010. júl. 22. 20:54
 10/33 anonim ***** válasza:
100%
Együtt leszel az államisokkal. Senki se fogja tudni, hogy te fizetsz érte.
2010. júl. 22. 20:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!