Szégyen, ha csak fizetős egyetemre vettek fel?
344 pontom volt, a szakok, amikre jelentkeztem meg mind 400 körül vannak. Szerencse, hogy a fizetősöket is megjelöltem mindegyiknél, de soha nem is mertem volna gondolni, hogy arra kell majd mennem :(
Most nagyon sz@rul vagyok és szégyellem magam, főleg a családom miatt.
Köszi a biztatást mindenkinek, most már sokkal tájékozottabb vagyok a lehetőségeimről. Megpróbálok 200%-kal tanulni, bár gimiből is főleg csak érettségire tanultam, de arra rengeteget - de emiatt talán nem is érdemeltem volna meg a rendes képzési formát.
A diákhitel jól hangzik, még nem gondoltam rá, de igazából ódzkodok bármilyen hiteltől, tehát mindenképp megpróbálom máshogy összeszedni előtte a pénzt.
21:12
Köszi a gratot, bár sok mindenért nincs, de küldök én is neked akkor :)
Én Szegedre megyek szociológiára, és ez is rohadtul bánt, ha tudtam volna, hogy nem vesznek fel, biztos nem ezt raktam volna első helyre..
Figyu. Ha alapból költséges, és nem is szeretnél arra a szakra menni, akkor inkább hagyd. Majd jövőre felvesznek.
Hitelt meg tényleg ne vegyél fel.
De nagyon gáz.
Ez akkora szétyen, hogy én a helyedben mennék és a Dunába ugranék.
Ember.....Ekkora hülyeséget kérdezni.
Ácsi!
Munka mellett TE nem fogsz tudni tanulni! (majd meglátod...)
csak a diákhitel jöhet szóba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!