Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szégyen, ha csak fizetős...

Szégyen, ha csak fizetős egyetemre vettek fel?

Figyelt kérdés

344 pontom volt, a szakok, amikre jelentkeztem meg mind 400 körül vannak. Szerencse, hogy a fizetősöket is megjelöltem mindegyiknél, de soha nem is mertem volna gondolni, hogy arra kell majd mennem :(

Most nagyon sz@rul vagyok és szégyellem magam, főleg a családom miatt.

2010. júl. 22. 20:44
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
52%
Ez a szüleidtől is függ. Nekem még van egy évem, de a szüleim nem állnak túl jól anyagilag és sajnos náluk a diploma nem sokat számít, így nekem mindent meg kell tennem hogy tovább tudjak tanulni, és fizetősre meg nem engednének/bírnák. De ha a pénz "nem számít" akkor nincs aggódni valód. Senkit nem fog érdekelni, hogy te fizetősön vagy-e, a lényeg az hogy te hogy viszonyulsz hozzá.
2010. júl. 22. 21:17
 22/33 anonim ***** válasza:
74%
Engem is fizetősre vettek, fel egyáltalán nem szégyen, a lényeg az, hogy felvettek!!! De ha a pénz is gond akkor vegyél fel diákhitelt én is azt fogok!!
2010. júl. 22. 21:19
 23/33 A kérdező kommentje:

Köszi a biztatást mindenkinek, most már sokkal tájékozottabb vagyok a lehetőségeimről. Megpróbálok 200%-kal tanulni, bár gimiből is főleg csak érettségire tanultam, de arra rengeteget - de emiatt talán nem is érdemeltem volna meg a rendes képzési formát.

A diákhitel jól hangzik, még nem gondoltam rá, de igazából ódzkodok bármilyen hiteltől, tehát mindenképp megpróbálom máshogy összeszedni előtte a pénzt.

21:12

Köszi a gratot, bár sok mindenért nincs, de küldök én is neked akkor :)

Én Szegedre megyek szociológiára, és ez is rohadtul bánt, ha tudtam volna, hogy nem vesznek fel, biztos nem ezt raktam volna első helyre..

2010. júl. 22. 21:21
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

Figyu. Ha alapból költséges, és nem is szeretnél arra a szakra menni, akkor inkább hagyd. Majd jövőre felvesznek.

Hitelt meg tényleg ne vegyél fel.

2010. júl. 22. 21:23
 25/33 A kérdező kommentje:
Igazából még mindig ez volt az a szak, ami a legjobban érdekelt. Csak hát most, hogy bejöttek az anyagiak is, már más szempontok is játszanak. Engem nagyon érdekel a szociológia, de van egy olyan híre, hogy az itt képzettekből főleg kiszolgálók lesznek gyorskajáldákban.. és ezért a "karrierért" 130 ezret fizetni félévenként.. :S
2010. júl. 22. 21:27
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Engem is költségtérítésesre vettek fel, én diákhitelből fogom fizetni a tandíjat. Én egyátalán nem érzem cikinek.
2010. júl. 22. 21:54
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

De nagyon gáz.

Ez akkora szétyen, hogy én a helyedben mennék és a Dunába ugranék.

Ember.....Ekkora hülyeséget kérdezni.

2010. júl. 22. 23:38
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi a szétyenért, csak már kicsit késő van.
2010. júl. 23. 01:00
 29/33 anonim ***** válasza:
74%

Ácsi!

Munka mellett TE nem fogsz tudni tanulni! (majd meglátod...)

csak a diákhitel jöhet szóba

2010. júl. 23. 13:35
 30/33 anonim válasza:
82%
diákhitelt felvenni nagy felelősséggel jár, jól gondold át...
2010. júl. 24. 14:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!