Szégyen, ha csak fizetős egyetemre vettek fel?
Figyelt kérdés
344 pontom volt, a szakok, amikre jelentkeztem meg mind 400 körül vannak. Szerencse, hogy a fizetősöket is megjelöltem mindegyiknél, de soha nem is mertem volna gondolni, hogy arra kell majd mennem :(
Most nagyon sz@rul vagyok és szégyellem magam, főleg a családom miatt.
2010. júl. 22. 20:44
11/33 anonim válasza:
130.000 nem sok, nekem 650 000 lesz...
12/33 anonim válasza:
így van, mi is tele vagyunk költségtérítésesekkel elvileg, senkiről sem tudjuk hogy az-e vagy sem.
13/33 A kérdező kommentje:
Gondolkoztam én is azon, hogy jövőre halasszam, de már így is kiestem egy évet, és hallottam, hogy azt tervezik, hogy visszahozzák a felvételit (hogy jövőre-e, azt nem tudom)
2010. júl. 22. 20:57
14/33 A kérdező kommentje:
Hát ha a csoportban nem mondják el, akkor csak szégyenérzetük van. De nem baj, nem tart olyan sokáig az egyetem, túlélem.
ma 20:55
650 ezer egy félévre? Megkérdezhetem, milyen szak ez?
2010. júl. 22. 21:00
15/33 anonim válasza:
IBS, szakot majd jövőre kell választani.
16/33 anonim válasza:
Nem hozhatják vissza jövőre a felvételit. Azt már be kellett volna jelenteniük!
17/33 A kérdező kommentje:
ma 21:06
Mostanában minden lehetséges. Azt hiszem egy államtitkár vetette fel.
2010. júl. 22. 21:09
18/33 anonim válasza:
Tanulj sokat, és akkor félévkor lehet hogy átsorolnak támogatottnak.
Amúgy vehetsz fel diákhitelt, félévenként 250'000 forintot lehet felvenni, az fedezi a költségeidet.
19/33 anonim válasza:
Kedves kérdező! Szerintem nem gáz, engem is ilyen helyre vettek fel, igaz ez is volt az első! Te melyik suliba mész és milyen szakra? :) Amúgy GRAT!!
20/33 anonim válasza:
Nem gáz. Sajnos úgy néz ki, én is olyanra megyek. Engem az érdekelne, hogy aki nappali költségtérítésesre jár, ő is igényelhet szociális ösztöndíjat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!