Lányok ti milyen ruhát hordtok tesiórán?
Csak kíváncsiságból kérdezem hogy melyik iskolában kérik kötelezően a fehérpólót meg a fekete nadrágot, vagy mennyire veszik lazán.
Én leginkább a tornacipőn akadok ki, amit terembe kérnek, csak az lehet rajtunk ami szerintem kényelmetlen és nem valami tartós. Sokkal jobb lenne egy rendes teremsportolásra alkalmas cipő mint a sima pár száz forintos tornacipő én szerintem.
Nálunk ebből nem csináltak hisztit. Első órán még nagy volt a szigor, aztán az egyik lány megkérdezte a tesitanárt, hogy miért kell "egyenkonyhásruhában" edzenünk, ha a sportruházat nevében benne van, hogy sportruházat és nálunk érdemibb tevékenységet végzők is azt húzzák fel edzéshez. Emellett az a lúdtalpat csináló gumicipő minden, csak nem megfelelő választás szakmailag sem.
Utána mindenki abban jött, amiben akart, csak vegye át óra előtt.
Az iskola logójával elátott pólóban,rövid feket nadrágban(hosszút csak télen vehetünk fel,de akkor is csak akkor ha az udvaron vagyunk,ne kérdezd miért),fehér zokni és tornacipő.Nálznk ezt eléggé szigorúan veszik.
16/L
Amit szeretnénk.
A tanát azt mondta, hogy abban tesizünk amiben jól esik, csak legyen váltóruha. De nem akad ki, nem ír be, ha mondjuk nincs nálunk cucc, csak a saját javunkra mondja, hogy vigyünk váltóruhát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!