A te iskoládban kötelező a tornadressz tesiórán?
Általános iskolában kötelező volt. Most középiskolában egyenpóló és fehér rövidnadrág kötelező, évszaktól függetlenül. Mi gyakran vagyunk kint az őszi-téli időszakban is, mert nem mindig szabad a tornaterem. Először kissé kellemetlen volt, de ha mozogsz rendesen, nem fázol.
17/L
2006-2009-ig én is tornadresszt hordtam, utána iskolát váltottam, és ott fekete nadrág, fehér póló volt a kötelező.
18L
Általánosba végig kellett tornadresszt hordani, felsőbe 7. és 8. osztályba vehettünk rá rövidnadrágot, akár pólót is de alatta kellett a dressz.
Gimibe a házirendbe benne volt hogy kötelező a tornadressz de gyakorlatilag nem kellett hordani. Jártam szertornára mert kötelező volt egy sportoktatásra járni iskolán belül és szertornán meg kötelező volt a tornadressz.
Nekünk általánosban csak fehér póló és fekete gatya kellett, meg egy tornacipő ami nem az utcai.
Középiskolában egyenpoló és valamilyen kényelmes nadrág, nem farmer meg ilyesmik.
Általánosba 6. osztályig kellett a dressz. Utána kék suis póló vagy fehér sima póló és fekete rövidnarág. Meg váltó cipő.
Gimibe fehérpóló és kényelmes sportolásra alkalmas nadrág akár rövid akár hosszú mindegy volt csak sportolásra alkalmas legyen. Cipőből sportcipőt kért a tanár vagy tornacipőt. Ha ott szertorna volt pár órán át akkor tornadressz kellett, akinek nem volt annak adott kölcsön az iskola tornacsapat gyakorló dresszeit adta kölcsön az órára. Azzal indokolta hogy így biztonságos nem fog a nyakunkba csúszni a póló meg semmi ilyen, az hogy betűrjük a pólót abba nem hitt sokszor volt hogy kicsúszott, ezért ragaszkodott a dresszhez. Nadrágot vehettünk rá akit zavart az hogy nincs szára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!