A te gimidben van kötelező köpeny és / vagy lányoknak tornadressz tesiórán?
Ha nem most jársz iskolába, de volt, akkor mikor
( évszám) ?
Papíron kötelező volt a fekete vagy kék színű tornadressz tesin, de nem kellett hordani.
Én viseltem mert szerettem, és praktikus volt, de szólt a tanár hogy megérti hogy ritka kivétel vagyok aki szereti hordani de minimum egy shortot vegyek fel mert néha össze leszünk vonva a fiúkkal és akkor ők nem fognak tudni koncentrálni a feladatokra, tehát ennyit kért hogy minimum egy nadrágot vegyek rá ha annyira dresszbe akarok tesizni.
Általánosban volt tornadressz, 96-ban kezdtem. Nyolcosztályos gimibe mentem ötödikesen, ott érdekes módon szinte senki más nem dresszezett, szóval ezek szerint csak a mi sulinkban volt nagy divat. Baromi gyorsan leszoktam róla én is, nem vicces, ha mindenki rajtad röhög.
Köpeny az nem volt nálunk, csak kémiaórán a kísérletezéshez gimiben, de az más. :)
Tudok egy olyan vallásos gimiről ahol köpenyt mai napig hordanak a diákok, de tornadresszt nem hordanak a lányok tesin.
Ahova én jártam gimibe ott csak a sport tagozatos lányoknak kellett tornadresszbe tesizniük, de arra vettek fel iskola pólót ami tesiórákon mindenkinek kötelező volt alá meg kisnadrágot vagy semmit.
Sport tagozatos gimibe járok és kötelező a tornadressz. De itt muszáj is mert igen komoly tornász gyakorlatokat csinálunk.
Köpeny? Az mikor, minek?
Egyik sem.
Tornadresszt a házirendben elő volt írva, és a felszerelés listában is benne volt hogy lányoknak tornadressz kell tesiruházatnak meg persze melegítő együttes. De már a beiratkozásnál mondták hogy ne vegyünk, mert tudják hogy ritkán lehet kapni akkor 2013 ban nem árulták minden ruhaboltban mint a 90-es évek végén meg a 2000-es évek elején. Mondták hogy ha akarunk hordhatjuk mert elfogadott öltözet, de nem fogja kérni senki főleg kamaszodó lányoktól főleg hogy az iskolában csak férfi torna tanár van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!