Lányok! Tesiórán milyen gatyát hordtok?
Nekünk zöld,iskolai tornapólónk van,hosszú,fekete cicanadrágot szoktam felvenni,meg egy sima,fehér sportcipőt.
Szerintem,ha te úgy gondolod,hogy előnytelen az alakod,vegyél fel melegítő alsót.
én cicanadrágban.
kit érdekel hogy áll rajtad??nem szépségverseny,tesióra:)azért jársz oda,hogy jobb legyen az alakod:)
Egy egyszerű fekete melegítőgatyában. Cicanacit csak kevesen hordanak nálunk, és azoknak se áll túl jól, mert hozzá úgyis osztálypólót kell viselni, ami elég bő mindenkire, furán mutat cicanacival még azoknak is, akiknek amúgy jó alakjuk van. :D
17/L
Szürke melegítőnadrágom van, hozzá pedig váltogatom a pólókat. Igazából, énj is szivesen hordanék röbidnadrágot, csak irdatlan hideg van a tornateremben, néha még pulcsiban is vázunk...
Szerintem nyugodtan menj el a cicanaciban, senki nem azt nézni, hogy éppen hogy áll rajtad a tornaruhád, nem kifutó ez.
ilyet hordok fekete trikoval
Én cicanacit szoktam felvenni általában, nekem mondjuk jó alakom van de olyanok is szoktak abban tesizni akinek abszolúte nem előnyös. Szerintem teljesen mindegy. Amelyikben neked kényelmesebb.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!