Lányok! Ti milyen cipőt hordtok tavasszal?
Figyelt kérdés
15/L
Olcsóbb kéne.
2012. jan. 29. 17:44
1/11 anonim válasza:
én tavaly vettem egy kínai jellegű butikban egy leértékelt bokacsizmát, nagyon jól néz ki, kényelmes, nem ázik be de nem is téli csizma, azt fogom most hordani. meg persze sportcipőt. nézz szét vaterán vagy ebayen, olcsón találhatsz nagyon jó cipőkéket.
2/11 A kérdező kommentje:
Az internetes cipővásárlástól félek, hogy rossz a méret.
2012. jan. 29. 17:49
3/11 anonim válasza:
internetes vásárlásnál próbálj akkor személyes átvételt, és ott általában fel lehet próbálni :)
4/11 anonim válasza:
Tisza - comfort de lux - 20 000 ft.
5/11 A kérdező kommentje:
bocicsoki2
Ha a 20 000 nálad az olcsóbb, mi a drága?
2012. jan. 29. 17:53
6/11 anonim válasza:
internetes vásárlásnál mindig meg kell kérdezni a belső talphosszt. leméred a sajátodat és összeveted azzal,amit az eladó kiírt, így nem igazán lehet rossz a méret. :)
7/11 anonim válasza:
Még tavasz elején amikor hidegebb van, akkor bokacsizmát vagy sportcipőt.
Melegebb időben már balerinacipő, szandi.
Esőben gumicsizma.
Balerinacipőt most vettem a C&A-ban 1590 Ft-ért, szerintem elég jó ára volt.
Nézz el egy nagyobb kínai üzletbe, ott viszonylag olcsón van nagy kínálat cipőkből :)
19/L
8/11 anonim válasza:
hát én tél legvégén és tavasz nagy részében sportcipőt hordok,tavasz végétől balerina cipőt,szandit
9/11 anonim válasza:
körömcipőt vagy balerina cipőt. a sportcipőket utálom.
15/L
10/11 anonim válasza:
Én csak válaszoltam a kérdésedre. Amúgy spóroltam rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!